Futbol

"Sabırlı olmak zorundayız"

21 Eylül 2015 Pazartesi 17:24 - Son Güncelleme 21 Eylül 2015 Pazartesi 17:39

Son 4 maçını puansız geçen Denizlispor'da Başkan Mustafa Şavluk, sabır istedi.

PTT 1. Lig'de son 4 maçını puansız geçen Denizlispor'un kulüp başkanı Mustafa Şavluk, sabırlı olmaları gerektiğini söyledi.

Şavluk, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, zor günler geçirdiklerini ama sezon başında oldukları için zamanla toparlanarak kayıpları telefi edeceklerini kaydetti.

Şehir, camia ve takım olarak kenetlenmek zorunda olduklarını ifade eden Mustafa Şavluk, teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın geçen yıl kimsenin inanmadığı bir dönemde takımı kümede tutmak için canla başla çalıştığını hatırlattı.

Şavluk, takımın kötü bir ekip olmadığını belirterek, "İnşallah iyiye doğru gideceğiz. Her mağlubiyetten sonra yönetime ve takıma yüklenmek yanlış. Bu, oyuncularımızın motivasyonunu bozuyor. Sabırlı olmak zorundayız" dedi.

Ligde üst üste 4 maçtan da yenilgiyle ayrıldıklarını ancak bunu telafi edebilecek güce sahip olduklarını kaydeden Şavluk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak'a sezon başından beri küfürler ediliyor. 90 dakika boyunca bir hocaya, bir oyuncuya küfür edilmesini ben kabul edemem, bunu reddediyorum. Bu doğru bir şey değil. Bu konuda gereken işlemlerin yapılması için emniyete müracaatta bulunduk. Passolig bunun için var. Hocamıza güveniyoruz, yıpratmamamız lazım. Hocamıza ve oyuncularımıza motivasyonu verecek olan camiadır, taraftarımızdır."

3 puan silme cezası

Şavluk, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu'nun 3 puan silme cezasını mali kriterleri karşılayamadıkları için verdiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Puan silme kararında teknik ve hukuki olarak bazı eksiklikler vardı. Kararın ligler başlamadan önce verilmesi lazım. Bu şekilde savunmamızı yaptık, tahkimde yargılamanın duruşmalı yapılması yönünde talebimizi bildirdik. Önümüzdeki günlerde Denizlispor'umuz için inşallah olumlu bir sonuç çıkacağına inanıyoruz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz