Futbol

Samsun'da hedef 3 puan

02 Kasım 2016 Çarşamba 20:06 - Son Güncelleme 02 Kasım 2016 Çarşamba 17:10

Samunspor, ligde oynayacakları Şanlıurfaspor maçından 3 puanla ayrılmak istiyor.

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un başkan yardımcısı Rüştü Araboğlu, ligde aldıkları kötü sonuçların ardından sahalarında oynayacakları Şanlıurfaspor maçının kendileri açısından milat olacağını söyledi.

Araboğlu, Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçen hafta Balıkesirspor'a 5-0 mağlup olduklarını hatırlatarak, "Yenilginin bile kabul edilebilir yanı var ancak 5 gol yemek hakikaten çok kötü bir sonuç. Biz sadece yönetici değil, koyu bir Samsunspor taraftarıyız. Bu sonucu da kabul edemiyoruz ama bazen böyle aksaklıklar başımıza gelebiliyor." dedi.

Sahalarında oynayacakları Şanlıurfaspor maçına da değinen Araboğlu, "Ligde aldığımız kötü sonuçlardan sonra Şanlıurfaspor maçı bizim için milat olacak. Bu sezonun en önemli maçı olacak. Puan sıralamasında değişiklikler var, puanı silinen takımlar nedeniyle 14. sıradayız ama bu bizi rehavete sokmamalıdır. İkinci yarı hedefe oynayacaksak eğer devre arasına kadar minimum 15 puanı toplamamız lazım. Onun için de bu maç bir milat." diye konuştu.

Taraftarlara da seslenen Araboğlu, kendilerini bu maçta yalnız bırakmamaları için bilet fiyatlarında yeniden indirim yaptıklarını kaydetti.

Öte yandan Samsunspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı oyuncular, kondisyon çalışmasının ardından taktik idmanı yaptı.

Antrenmanda, hafif sakatlıkları bulunan Ercan Yazıcı, Canberk Aydın, Burhan Arman ve Mustafa Sevgi takımdan ayrı koştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz