Futbol

Samsun'da son dakikada gölü sevinci

04 Kasım 2013 Pazartesi 16:58 - Son Güncelleme 04 Kasım 2013 Pazartesi 17:02

Futbol Şube Sorumlusu Soğuk: "Deplasmandan 1 puanla dönmek sevindiricidir."

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Nihat Soğuk, "Deplasmandan 1 puanla dönmek sevindiricidir" dedi.

Soğuk, yaptığı açıklamada, Bucaspor karşısında 90+4'üncü dakika penaltıdan attıkları golle 1 puan aldıklarını hatırlattı.

Deplasmandan 1 puanla dönmenin sevindirici olduğunu belirten Soğuk, "Aslında maçı kazanabilirdik. Ekigho, Musa Sinan Yılmazer ve Umar ile bir çok pozisyon bulduk. Futbolcularımızın son vuruşları iyi olsaydı, galibiyet içten bile değildi. Özelikle maçın ikinci yarısında çok atak bir oyun sergiledik. Rakibimiz 88'inci dakika bir pozisyon yakaladı ve bunu da gole çevirdi. Ancak, maçı son saniyeye kadar bırakmayan oyuncularımız, 90+4'te buldukları penaltıyla 1 puan aldık" diye konuştu.

Çarşamba günü sahalarında ligin güçlü takımlarından Ankaraspor ile oynayacaklarını ifade eden Soğuk, "Biz güçlü takımlara karşı daha iyi konsantre oluyoruz ve iyi oynuyoruz. Bu maçta da böyle olacağına inanıyorum. Sahadan galip ayrılmak için oyuncularımızın elinden geleni yapacağını düşünüyorum. 90 dakika sonunda umarım son gülen biz oluruz" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz