Futbol

Samsunspor üst sıralardan kopmak istemiyor

29 Ekim 2013 Salı 15:25 - Son Güncelleme 29 Ekim 2013 Salı 15:31

Kulüp Başkanı Kar: "Ligin üstünden kopmak istemiyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, "Ligin üstünden kopmak istemiyoruz, onun için 7 günde oynayacağımız 3 maçtan iyi sonuçlar almayı hedefliyoruz" dedi.

Kar, zorlu bir dönemece girdiklerini söyledi.

Ligde 7 günde üst üste 3 maç oynayacaklarını ifade eden Kar şunları kaydetti:

"Deplasmanda ilk olarak Bucaspor ile karşılaşacağız. Bu maçın ardından hafta içi sahamızda Ankaraspor ile oynadıktan sonra Şanlıurfaspor deplasmanına gideceğiz. Zor bir süreç ancak bu süreci iyi geçirmek istiyoruz. Çünkü bizim gibi ligde tüm takımlar bu süreçten geçecek. İlk olarak pazar günü oynayacağımız Bucaspor maçını düşünüyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi ligin üstünden kopmak istemiyoruz, onun için 7 günde oynayacağımız 3 maçtan iyi sonuçlar almayı hedefliyoruz. Oyuncularımız gayet istekli ve arzulu çalışıyor. Umarım bu maçları kayıpsız atlatırız."

Samsunspor'da neşeli idman

Samsunspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcuların idmanda neşeli oldukları gözlendi.

Antrenmanda koşu, kültür fizik hareketleri yapan ve ayak tenisi oynayan kırmızı-beyazlı futbolcular daha sonra şut çalışması gerçekleştirdi. Sakatlığı devam eden Musa Aydın ve Ahmet Burak Solaker takımdan ayrı çalıştı. Dizinde hafif ağrı bulunan Cemil Adıcan ise idmana katılmadı.

İdman sonrasında teknik heyet ve futbolcular, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı saha içinde, üzerinde Ulu Önder Atatürk'ün resminin bulunduğu Türk bayrağı açarak kutladı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz