Futbol

Samsunspor'da hedef 3 puan

09 Şubat 2016 Salı 16:30 - Son Güncelleme 09 Şubat 2016 Salı 14:34

Samsunspor teknik direktörü Engin Korukır, takımdan ümitli olduğunu söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, "En büyük sıkıntı takımın üzerindeki talihsizlik" dedi.

Korukır, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Karşıyaka maçını değerlendirdi.

Maçın istedikleri gibi gittiğini, oyuncuların 70 dakika iyi bir tempo ile mücadele ettiğini anlatan Korukır, ancak oyunlarını golle taçlandıramadıklarını belirtti.

Futbol olarak üst seviyede mücadele ettiklerini ama bunun skora yansıması gerektiğini vurgulayan Korukır, "Bir de penaltı kaçırdık ancak bunlar futbolda var. Benim üzüldüğüm şey, rakibe özellikle ikinci yarıda bir tane kontra atak vermeden mağlup olmamız. Futbolcularım gol kaçırdı diye ben onları eleştirmem ama böyle bir maçtan sonra kaybetmememiz lazımdı. Ben de futbolcularım da bundan ders çıkartacağız" ifadelerini kullandı.

Takımından ümitli olduğunu dile getiren Korukır, şunları kaydetti:

"Takımızın sadece arka arkaya puanlar değil, 3 puanlar kazanması lazım. Bu hafta zorlu bir rakiple, Şanlıurfaspor ile oynayacağız. Rakibimiz devre arasında iyi transferler yaptı, neredeyse takımın yapısını tamamen değiştirdi ama hakikaten bizim de iyi bir takımımız var. En büyük sıkıntı takımın üzerindeki talihsizlik. Bizim de beceriksizliğimiz var. Eksiklerimizi birlikte tamamladığımızda hem sonuç alan takım hem de daha iyi oynayan takım yapısına kavuşacağız. Hedefimiz bu hafta Urfa'dan mutlu dönmek. Bunu da başaracak güçteyiz."

Öte yandan Samsunpor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Korukır yönetimindeki kırmızı-beyazlılar, taktik ağırlı çalışma gerçekleştirdi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz