Futbol

Samsunspor'da iç transfer tamam

12 Temmuz 2016 Salı 20:48 - Son Güncelleme 12 Temmuz 2016 Salı 17:53

Sportif direktör Zeren: "İç transferimizi Ivanov ile anlaşarak bitirdik."

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, iç transfer çalışmalarını Galin Ivanov ile anlaşarak tamamladıklarını bildirdi.

Zeren, AA'ya yaptığı açıklamada, takımın yeni sezon hazırlıklarını Kızılcıhamam'da sürdürdüğünü söyledi.

FIFA'nın verdiği 2 dönem transfer yasağı nedeniyle sadece sözleşmesi biten oyuncularla görüşme yapabildiklerini hatırlatan Zeren, "Sözleşmesi biten oyuncularımızla görüştük. Sözleşmeleri tamamen biten oyuncular dışında diğerleri ile anlaşma sağladık. Geçen yıl kadromuzda bulunan Bulgar futbolcu Galin Ivanov ile de prensip anlaşmasına vardık. Ivanov ve Distel Zola'nın kampa katılmasını bekliyoruz." dedi.

Transfer yasağı nedeniyle takıma 19 ve 21 yaş altı takımlarından 10 futbolcu dahil ettiklerini anlatan Zeren, şöyle konuştu:

"Bu sezon genç oyuncularımızdan beklentilerimiz çok yüksek. Hepsinde bu inanç var, onlar da önemli bir şans yakaladı. Bu şansı değerlendirirlerse Samsunspor'un altyapısında yetişmiş, önemli futbolcular olurlar. Bunun için çok çalışıyorlar. Birinci etap kamp döneminde oyuncuların bir kısmını eleyeceğiz ama kimlerle yola devam edeceğimiz ikinci kamp döneminde iyice netleşecek."

Zeren, transfer yasağının kalkması için Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne başvurduklarını, mahkemenin kararının 15 Temmuz'da açıklanacağını dile getirerek, "İç transferimizi Ivanov ile anlaşarak tamamladık, yasak kalkarsa dış transfer görüşmelerine başlayacağız ancak önceliğimiz altyapıdaki oyuncularımızın kadroya dahil olması. Çünkü onlardan beklentilerimiz oldukça yüksek." ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz