Futbol

Samsunspor'un gözü CAS'ta

26 Mayıs 2016 Perşembe 12:46 - Son Güncelleme 26 Mayıs 2016 Perşembe 09:55

Karadeniz ekibi, transfer için CAS'ın, 15 Haziran'da vereceği kararı bekliyor.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, "Samsunspor'a yön vermek için Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) transfer yasağı, yönetim kurulunun da göreve devam edip etmeyeceği konularında karar vermelerini bekliyoruz." dedi.

Zeren, FIFA'nın verdiği iki dönem transfer yasağı nedeniyle transfer görüşmeleri yapamadıklarını, yasağın kaldırılması konusunda başvurdukları CAS'ın, 15 Haziran'da bu konuda vereceği kararı beklediklerini söyledi.

Bazı oyuncularla görüşme yaptıklarını belirten Zeren, şöyle devam etti:

"Kulüp başkanımız ve yönetim kurulunun vereceği kararı bekliyoruz. Aslında bu karar, CAS'ın kararından daha önemli. Transfer yasağımız kalkmasa bile sözleşmesi biten oyuncularla yeniden sözleşme yapabiliyoruz. Bunun için bazı oyuncularımızla resmi olmasa da görüşme yaptık. Çoğuyla yeniden sözleşme imzalama konusunda sıkıntı olmayacak diye düşünüyorum."

Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu'nun 1 hafta içinde kararını açıklayacağını anlatan Zeren, "Sözleşmesi biten oyuncularla anlaşma yapma konusunda çok zamanımız kalmıyor. Onun için kulüp başkanımız Erkurt Tutu ve yönetim kurulu kararını verdikten sonra yol haritasını belirleyip, eyleme geçeceğiz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz