Futbol

"Samsunspor'un sorunu gol"

14 Kasım 2013 Perşembe 15:47 - Son Güncelleme 14 Kasım 2013 Perşembe 15:52

Kalpar: "Forvet oyuncularımızın gol atamaması konusunda sıkıntı yaşıyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "Forvet oyuncularımızın gol atamaması konusunda sıkıntı yaşıyoruz" dedi.

Kalpar, Nuri Asan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, takımdaki en büyük sorunun gol olduğunu söyledi. Maç kazanamamakta en büyük sıkıntının gol atılmadığından kaynaklandığını belirten Kalpar şöyle konuştu:

"Pozisyonlara giriyoruz, pozisyona girmemek gibi bir sorun yok, sadece girilen pozisyonları değerlendirememe sorunu var. 4 veya 6 puanımız daha olsa ligde daha farklı olurduk. Bunun da sebebi yine gol atamamaktır. Genel anlamda takımın mücadelesinden memnunum. Bu, iyi takım olduğumuzu gösteriyor. Ligde 17 gol attık, bunların çoğu defans ve orta saha oyuncularımdan geldi. Bu da şu gerçeği önümüze koyuyor, forvet oyuncularımızın gol atamaması konusunda sıkıntı yaşıyoruz."

Samsunspor'un attığı 17 golün 10'unun 75 ve 90'ıncı dakikalar arasında geldiğine dikkati çeken Kalpar, "Demek ki önemli bir mücadele veriyoruz. Maçın son dakikalarına kadar oyunu bırakmıyoruz ve kondisyonumuz hiç düşmüyor. Bu, takım açısından önemli bir veridir. Çok net söylüyorum, takımın forvet oyuncularının gol yollarında çok etkili olmadığını görüyoruz. Gol yollarında nasıl başarılı oluruz, bunun çabası içindeyiz. İlk yarının sonuna 6 maç var, bu maçlardan en iyi şekilde çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kalpar, takımın ancak mücadele ederek kazanabileceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Biz mücadelemize devam ediyoruz. Oyuncularımızın şanssızlığını yeneceğini düşünüyorum. Çünkü pozisyona giriyoruz, bu pozisyonları değerlendirebilirsek istediğimiz yerde olabiliriz. İdmanlarda çok fazla gol vuruşu çalışması yapıyoruz ancak oyuncularımızın ceza sahası içinde doğru şut atmasını istiyoruz. Pas atılması gereken yerde şut atılmasını istemiyoruz. Doğru şut atan oyuncularımızı zaten kutluyoruz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz