Futbol

Şanlıurfaspor galibiyete odaklandı

25 Ocak 2014 Cumartesi 14:13 - Son Güncelleme 25 Ocak 2014 Cumartesi 14:15

Asbaşkan Kırmızı: "Rahat bir nefes alabilmemiz için kazanmamız gerekiyor."

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un asbaşkanı Nabi Kırmızı, yarın deplasmanda Kahramanmaraşspor ile oynayacakları maçın önem taşıdığını bildirdi.

Kırmızı yaptığı açıklamada, maça iyi hazırlandıklarını, iki takım açısından da kritik olan mücadeleyi kazanacak kadroya sahip olduklarını söyledi.

Maçın, kendileri için dönüm noktası olduğunu ifade eden Kırmızı, "Takıma çok iyi transferler yapıldı. Bu nedenle herkesin beklentisi Şanlıurfaspor'un başarılı olmasıdır ancak bir türlü istediğimiz seviyeye ulaşamadık. Bunda da çeşitli faktörler etkili oldu" diye konuştu.

Her şeyi geride bırakarak, Kahramanmaraşspor maçına odaklandıklarını vurgulayan Kırmızı, şöyle konuştu:

"Her iki takımın da kazanmaya ihtiyacı var. Biz bu maçı kazanırsak hedefe ulaşma konusunda önemli bir adımı geride bırakacağız. Fakat Allah korusun bunun aksi bir durum gelişirse büyük sıkıntı yaşarız. Rahat bir nefes alabilmemiz için bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Oyuncularımıza güveniyoruz. İnşallah evimize galibiyetle döneriz."

Takım olarak hakem hatalarından sıkıntı çektiklerini öne süren Kırmızı, bu maçta hakemlerin hakkaniyetli maç yönetmesini diledi.

Kırmızı, ayrıca transfer çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz