Futbol

Şanlıurfaspor'a güzel haber

14 Şubat 2014 Cuma 11:42 - Son Güncelleme 14 Şubat 2014 Cuma 11:44

Şanlıurfaspor Banahane'yi bekliyor.

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'da teknik direktör Reha Kapsal, uzun süredir sahalardan uzak kalan Banahane'nin takıma katılmasıyla çift forvetli sisteme geçeceklerini bildirdi.

Kapsal, yaptığı açıklamada, devre arasında takıma çok sayıda oyuncu transfer ederek, yeni bir takım oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Kısa sürede yeni oyuncuların takıma uyum sağladığını ve iyi bir arkadaşlık ortamı oluştuğunu belirten Kapsal, Banahane'nin sakatlanmasıyla kafasında kurguladığı sistemi oluşturamadığını ifade etti.

Yeni transfer Zenke ile Banahane'yi birlikte oynatmayı düşündüğünü dile getiren, Kapsal, şöyle devam etti:

"Zenke uzun zamandır maçlara çıkmıyor. Onun için tam olarak hazır değil. Ama kendi iradesiyle ve oyun karakteriyle sahada en iyi performansı vermeye çalışıyor. Geldiğinden beri adaptasyonu ve takıma uyumu çok iyi. Biz Zenke ve Banahane'yi birlikte oynatmayı düşünüyoruz. Uzun süredir sakatlığı bulunan Banahane de takıma katılırsa çift santraforla hem başlama, hem format, hem de sistemimizi değiştirme fırsatımız olacak. O zaman herkes özlenen Şanlıurfaspor'u izleme fırsatına bulacak."

Hafta sonu yapacakları Fethiyespor maçında Zenke'nin ilk kez taraftarlarıyla buluşacağını anımsatan Kapsal, futbolcusunun taraftarlara gol atarak "merhaba" demesini diledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz