Futbol

Şanlıurfaspor'a transfer müjdesi

18 Ağustos 2016 Perşembe 23:42 - Son Güncelleme 18 Ağustos 2016 Perşembe 20:46

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un transfer yasağı kaldırıldı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'a verilen 2 transfer ve tescil dönemi boyunca yeni bir futbolcu transfer etmekten men kararı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu tarafından kaldırıldı.

TFF'den yapılan açıklamada, Tahkim Kurulunun, Hakan Arslan'ın transferi nedeniyle feshe yönelten kulüp olarak değerlendirilen ve transfer yasağı konulan Şanlıurfaspor'un başvurusunu değerlendirdiği bildirildi.

Yeni delilleri değerlendiren kurulun, feshe yönelten kulüp olarak değerlendirilemeyeceği anlaşılan Şanlıurfaspor'a verilen 2 dönemlik transfer yasağını oy birliğiyle kaldırma kararı aldığı kaydedildi.

Bağıban: "Problem çözüme kavuştu"

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban da aldıkları transfer yasağının kaldırıldığını açıkladı.

AA'ya açıklamada bulunan Bağıban, Boluspor ile sözleşmesi devam ettiği halde Şanlıurfaspor ile anlaşan Hakan Aslan'ın transferi nedeniyle iki kulüp arasında yaşanan problemin çözüme kavuşturulduğunu aktardı.

İsmail Bağıban, Bolusporlu Hakan Aslan transferinden kaynaklanan sorunun Tahkim Kurulunun toplantısında görüşüldüğünü ve kararın olumlu sonuçlandığını söyledi.

Karardan memnuniyet duyduğunu kaydeden Bağıban, zorlu süreçte yönetim kurulu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu andan sonra transferleri ve futbolcuların lisanslarını yetiştirmeye çalışacaklarını aktaran Bağıban, "Transfer yasağıyla karşı karşıya kaldık ama çok şükür sorun çözüme kavuşturuldu. Yönetim olarak yarın Şanlıurfa'da olacağız ve 21 Ağustos Pazar günü Ümraniyespor ile oynayacağımız maça daha önce anlaştığımız futbolcularımızın lisansını yetiştirmeye çalışacağız. Ayrıca görüştüğümüz futbolcuları da yarın davet ederek anlaşmaya çalışacağız. Alınan karar tüm Şanlıurfaspor camiasına hayırlı olsun. İlk maçımızda iyi bir sonuç alarak taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz