Futbol

Şanlıurfaspor'da 3 puan hesapları

20 Mart 2014 Perşembe 13:45 - Son Güncelleme 20 Mart 2014 Perşembe 13:49

Şanlıurfaspor, Balıkesirspor karşısından galibiyetle ayrılmak istiyor.

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da teknik sorumlu Hüseyin Dağ, "İnşallah Balıkesirspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak taraftarımızla üç puanın mutluluğunu yaşarız" dedi.

Dağ, hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Balıkesirspor'la yapacakları zorlu maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

Seyirci ve saha avantajını kullanarak karşılaşmayı mutlaka kazanmaları gerektiğine işaret eden Dağ, "Alacağımız üç puan bizim için çok önemli. İnşallah Balıkesirspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak taraftarımızla üç puanın mutluluğunu yaşarız" ifadelerini kullandı.

Taraftarlardan takımı desteklemelerini isteyen Dağ, şunları kaydetti:

"Geçen sezonda ve ilk yarıda yaptığımız maçlarda rakibimizle hep iyi ilişkiler kurduk. Özellikle ilk yarıda galibiyetle ayrıldığımız maçta Balıkesir taraftarı bize ve takımımıza karşı herhangi bir kötü davranış sergilemedi. Yöneticiler bizleri son derece iyi ağırlayıp, misafir etti. Biz de taraftarlarımızdan maç boyunca sadece takımlarını desteklemelerini, rakibe karşı herhangi kötü bir tutum sergilememelerini rica ediyoruz. Şanlıurfa'nın centilmen ve misafirperver bir kent olduğunu tüm Türkiye'ye gösterelim."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz