Futbol

Şanlıurfaspor'da Daldık dönemi

26 Ekim 2013 Cumartesi 14:50 - Son Güncelleme 26 Ekim 2013 Cumartesi 14:53

Sportif Direktörlüğe Murat Daldık getirildi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da sportif direktörlüğüne Murat Daldık getirildi.

Basın toplantısında konuşan Şanlıurfaspor 2. Başkanı Uğur Büyükhatipoğlu, geçen hafta oynanan Boluspor maçında sahadan mağlubiyetle ayrılmalarının üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Bu hafta oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak istediklerini vurulayan Büyükhatipoğlu, şunları kaydetti:

"Önümüzde uzun bir maraton var. Yarın oynayacağız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı da bizim için çok önemli. Kentimize yakın olan Gaziantep'e taraftarlarımızı bekliyoruz. Umarım Şanlıurfaspor'a yakışır şekilde oynayıp, galibiyetle döneriz. Kurumsal yapıyı güçlendirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Son olarak sportif direktör Murat Daldık ile anlaştık, kendisine başarı diliyoruz."

Şanlıurfaspor kulübü bünyesinde aylık gazete çakaracaklarına dikkat çeken Büyükhatipoğlu, "Şanlıurfaspor Kulübü olarak 'Şanlıurfaspor' adıyla aylık bir gazete çıkaracağız. 1 Kasım'da yayın hayatına başlayacak" diye konuştu.

Murat Daldık ise bu görevi kendisine layık gördükleri için kulüp yönetimine teşekkür ederek, "Şehir belli, hedef belli, camia belli, yapacak şeyler belli, beklentiler belli. Şu an fazla konuşma zamanı değil, icraat zamanı ve iş zamanı. Bazı şeyleri yakaladıkça konuşacak çok şeylerimiz olacak. Allah hepimizi utandırmasın. Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah sezon sonunda ipi hep birlikte omuzlayacağımıza inanıyorum" dedi.

Toplantıya, Şanlıurfaspor sportif işler sorumlusu İbrahim Güllüoğlu, basın sözcüsü Gökhan Gökmen, mali işler sorumlusu Nabi Kırmızı, kulüp idare amiri Vedat Bucak ve idari menajer Hakan Keşküş de katıldı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz