Futbol

Şanlıurfaspor'da tek hedef şampiyonluk

17 Eylül 2013 Salı 15:43 - Son Güncelleme 17 Eylül 2013 Salı 15:53

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, yarın sahasında konuk edeceği TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıklarını tamamlarken, basın sözcüsü Gökhan Gökmen iddialı konuştu.

 Gökhan, Gökmen, "Şanlıurfa ve grubumuzdaki tüm takımlar bilsin ki; Urfaspor'un tek hedefi var, oda şampiyonluktur" dedi.

Şanlıurfaspor, geçen cumartesi günü oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından 2-1'lik sonuçla mağlubiyetle ayrıldı.

Şanlıurfa'ya dönen sarı yeşilli ekip, yarın sahasında konuk edeceği TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşması için hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını değerlendiren Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen, puanlarla dönmek istediklerini belirterek;

"İstanbul maçı üzüntüsü içerisindeyiz. Puanlarla dönme umuduyla gittik ama olmadı. İkinci yarı özellikle kötü bir futbol oynadık. Oynadığımız kötü futbola rağmen 1-0 öne geçtik ama skoru koruyamadık. Biz bunu yol kazası olarak görüyoruz. Önümüzdeki TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Fethiye maçında bunu telafi edip hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz. Biz bunu bir yol kazası olarak görüyoruz. Beklentilerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda herhangi bir şaşma yok. Şanlıurfa ve grubumuzdaki tüm takımlar bilsin ki; Urfaspor'un tek hedefi var, oda şampiyonluktur" dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz