Futbol

Şanlıurfaspor'dan taraftara teşekkür

12 Mart 2014 Çarşamba 14:42 - Son Güncelleme 12 Mart 2014 Çarşamba 14:45

"Taraftarımızın son maçta takıma verdiği destek bizi çok mutlu etti"

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un yönetim kurulu üyesi Mehmet Çavuş, bundan sonraki maçlarda daha iyi mücadele ederek taraftarlarını mutlu etmek istediklerini söyledi.

Çavuş, sezona iddialı girdikleri için takıma buna göre transfer yaptıklarını belirti.

Geldikleri noktada istikrarlı bir grafik yakalayamadıkları için hedeflerinden uzaklaştıklarını ifade eden Çavuş, sarı yeşilli ekibin bu durumunda şansızlıkların da etkili olduğunu anlattı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında iyi oynamalarına rağmen mağlup olduklarını hatırlatan Çavuş, yenilgiden çok kendilerine destek veren taraftara galibiyet hediye edemedikleri için üzdüklerini dile getirdi.

Bundan sonraki maçlarda daha iyi mücadele ederek taraftarlarını mutlu etmek istediklerini belirten Çavuş, şöyle konuştu:

"Yönetim olarak takımımıza güveniyoruz ve taraftarımızın da bize güvenmesini istiyoruz. Taraftarımızın son maçta takıma verdiği destek bizi çok mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra hep böyle taraftar görmek istiyoruz. İnşallah bundan sonraki maçlarda galip gelerek hem istediğimiz puanları toplamak hem de taraftarımızı sevindirmek istiyoruz" diye konuştu. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz