Futbol

''Şehrin ileri gelenleri sesimizi duysun''

01 Nisan 2017 Cumartesi 20:05 - Son Güncelleme 01 Nisan 2017 Cumartesi 20:06

TFF 1. Lig'de sahasında Şanlıurfaspor'u 3-2 yenen Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Levent Eriş, "Oyuncularım bu kadar onurlu mücadele veriyorsa, bu şehrin ileri gelenleri sesimizi duysun." dedi.

Eriş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına takım kaptanı Nurullah Kaya'nın yanı sıra deneyimli futbolcular Güven Varol ve Sinan Kaloğlu ile katıldı.

Oyuncularının, Şanlıurfaspor karşısında onur mücadelesi verdiğini ve sahada akıtılan terin her şeyin önüne geçtiğini belirten Eriş, çok büyük imkanlarla kurulmuş takımlara karşı ayakta durma mücadelesi yaptıklarını kaydederek, şunları ifade etti:

"Sezon başından beri ciddi sıkıntı yaşayan, ekonomik anlamda sıkıntı çeken oyuncularımız var. Oyuncularım bu kadar onurlu mücadele veriyorsa, bu şehrin ileri gelenleri sesimizi duysun. Bu işler, zor işler. O yüzden bunları söylerken hicap duyuyoruz ama nerede bu şehrin ileri gelenleri? Bu kadar mı sahipsiz bu takım? Taraftarlar 'Sahipsiz şehrin sahipsiz çocukları' derken çok doğru söylüyorlar. Biz dilenmiyoruz. Mersin elden gidiyor. Bu değere, armaya sahip çıkın."

Eriş, futbolculara destek olunmasını isteyerek, "Bu çocukların onurlu mücadelelerinin yanında olun. Bu çocuklar maç kazanır. Onurlu mücadele veren bir takım var. Yanında olun, sahip çıkın, gitmesin bu takım." ifadelerini kullandı.

Ligde kalacaklarına inandığını aktaran Eriş, bu konuda kimsenin endişe etmemesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Takım kaptanı Nurullah Kaya da 16-17 yıldır Mersin İdmanyurdu'nda olduğunu ve bu sene yaşadığı tabloyu daha önce hiç görmediğini anlatarak, "Lise çağındaki gençlerle maça çıkıyoruz ama buna rağmen şehirden hiç destek alamıyoruz. Biz, bu armanın yere düşmemesi için mücadele ediyoruz. Kendi çabalarımızla bir yere kadar dayanıyoruz ama bizim de kırılma noktamız var. Mersin İdmanyurdu'nun arması için destek istiyoruz." diye konuştu.

Sinan Kaloğlu ve Güven Varol ise yaşadıkları sıkıntılara rağmen ortaya koydukları mücadeleye herkesin destek olması gerektiğini kaydetti.

Şanlıurfaspor cephesi

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, aldıkları mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını söyledi.

Takımıyla ilgili çok büyük hayal kırıklığı yaşadığının altını çizen Temizkanoğlu, "Hiç beklemediğim bir performanstı, çok daha iyi olmamız gerekiyordu. Büyükşehir Gaziantepspor kaybetmişti, puan farkını açmamız lazımdı. İyi başlayamadık ama iyi de bitiremedik." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz