Futbol

Soydaş: "Bir hata yaptık ve..."

15 Mayıs 2017 Pazartesi 00:01 - Son Güncelleme 15 Mayıs 2017 Pazartesi 02:07

TFF 1. Lig'in 33. haftasında deplasmanda Manisaspor'a 2-0 yenilen Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Hayati Soydaş, düşme hattından hala çıkamadıklarına dikkati çekti. "Bu maçı kaybetmemek için sahaya çıktık. Bir hata yaptık ve gol yedik. Sahada 10 kişi kalınca bu işin telafisi biraz daha zor oluyor" diyen Soydaş, ligde kalma yolunda herkes kadar kendilerinin de şansı olduğunu savundu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hayati Soydaş, düşme hattından hala çıkamadıklarına dikkati çekti. Soydaş, maçla ilgili şunları söyledi:

"Bu maçı kaybetmemek için sahaya çıktık. Bir hata yaptık ve gol yedik. Sahada 10 kişi kalınca bu işin telafisi biraz daha zor oluyor. Mevcut stresli durum, oyuncuların daha çabuk yorulmasına sebep oluyor. Belki Banahene'nin pozisyonu gol olsaydı, maç istediğimiz gibi bitebilirdi. O şoku üzerimizden atmış olurduk. Böyle maçları eksik oynamak zor. Defalarca eksik kalmayalım, diye de konuşmuştuk. Bu tip maçlarda çok daha dikkatli olmanız lazım. Ligde kalma yolunda herkes kadar bizim de şansımız var. İçeride bir maçımız var. O müsabakayı kazanıp inşallah diğer sonuçlarla kümede kalacağız."

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz