Futbol

Sözeri: Bizim için hedef Süper Lig

01 Şubat 2020 Cumartesi 21:08 - Son Güncelleme 01 Şubat 2020 Cumartesi 21:15

TFF 1. Lig'de deplasmanda Boluspor'la 1-1 berabere kalan BB Erzurumspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "İlk yarıda beklemediğimiz kadar kötü oynadık. Bizim için hedef Süper Lig. Kupada ise gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" dedi

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında kdnuşan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Bolu'ya çok zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını bilerek geldiklerini belirtti.

Boluspor'un alt sıralardan kurtulmak için mücadele ettiğine dikkati çeken Sözeri, "Aslında kadro yapısı itibarıyla daha üst sıralarda olabilecek bir takımla oynadık. Dolayısıyla maçın zor olacağı ortadaydı, öyle de oldu. Onun için hem hava durumu, hem sahanın durumu biraz güçlü orta saha ile başlamak istedik. Ama ilk yarıda beklemediğimiz kadar kötü oynadık, kötü mücadele ettik. Bizim takımın böyle mücadele etmemesi gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Sözeri, karşılaşmanın devre arasında futbolcuları ile yaptığı konuşma neticesinde ikinci yarıya toparlanarak çıktıklarını aktararak, "İkinci yarı daha iyi şeyler yaptık. Ama maalesef yine finalleri yapamadık. Girdiğimiz gol pozisyonları var. Rakibin de var. Maç gitti geldi. Sonuçta deplasmanda alınan 1 puan diyeceğiz ve yolumuza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Önlerinde Trabzonspor ile oynayacakları bir kupa maçı olduğunu anımsatan Sözeri, "Onu da iyi şekilde bitirip yolumuza devam edeceğiz. Bizim için hedef Süper Lig. Kupada ise gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz." yorumunu yaptı.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz