Futbol

Sözeri, takımından emin

25 Ağustos 2016 Perşembe 15:35 - Son Güncelleme 25 Ağustos 2016 Perşembe 12:37

"İlerleyen süreçte ne kadar haklı olduğum görülecek."

TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, kurduğu takımın kaliteli ve yeterli olduğunu bildiğini belirtti.

Sözeri, yazılı açıklamasında, 27 Ağustos Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini bildirdi.

Sezonu geç açmaları nedeniyle eksikleri olduğunu, oyuncularının bazılarının sakatlık sorunu yaşadığını bildiren Sözeri, şunları kaydetti:

"Bunlar handikap gibi görünse de biz Adana Demirsporuz, hiçbir engel bizi yıldırmayacak. Ben burada hayal satmıyorum, pembe tablo da çizmiyorum. Kurduğum takımın ne kadar kaliteli, kültürlü ve teknik anlamda yeterli olduğunu biliyorum. İlerleyen süreçte ne kadar haklı olduğum görülecek. İnşallah bu kadro taraftara ve camiaya laik bir şekilde hedefe oynayacak. Bir-iki tane eksiğimiz kaldı. Takviye yaptığımız zaman 'tamam' diyeceğiz. İnşallah devre arasına kadar zirveye oynayacağız. Hep zirvede olacağız. Devre arasında takımın 10 transfere ihtiyacı olmayacak. Belki 1-2 tane transfer yaparız."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz