Futbol

Sözeri'den Adana Demirspor'a teşekkür

06 Ekim 2016 Perşembe 15:42 - Son Güncelleme 06 Ekim 2016 Perşembe 12:45

"Hiçbir tazminat talebimiz olmadan yollarımız dostane bir şekilde ayrılmıştır."

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran teknik direktör Erkan Sözeri, mavi-lacivertlilere teşekkür ederek başarılar diledi.

Sözeri, yaptığı yazılı açıklamada, lige sıkıntılarla başladıklarını, 6 maçta alınan 1 mağlubiyete rağmen camianın hedefinin, beklentilerinin yüksek olması ve sabırsızlığından dolayı yönetim kurulu ile görüşme yaptıklarını belirtti.

Yöneticilere teşekkür eden Sözeri, şunları kaydetti:

"Görüşmemizden, kan değişiminin Adana Demirspor futbol takımı ve camiası adına sağlıklı olacağının kararı çıkmıştır. Hiçbir tazminat talebimiz olmadan yollarımız dostane bir şekilde ayrılmıştır. Özellikle zor günlerimizde bize destek olan başkanımız Sedat Sözlü, tüm yöneticilerimiz, Ahmet Cingöz hocamız, oyuncularımız, personelimiz ve telefonla bana ulaşıp destek olan Adana Demirspor taraftarına teşekkür ederim."

Yeni sezon öncesi Adana Demirspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Erkan Sözeri, takımının başında çıktığı 6 maçta birer galibiyet ve yenilginin yanı sıra 4 beraberlik almıştı. Adana Demirspor, geçen hafta golsüz biten Şanlıurfaspor maçının ardından Sözeri ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz