Futbol

Sözeri'den Onur Akbay açıklaması

20 Eylül 2016 Salı 16:12 - Son Güncelleme 20 Eylül 2016 Salı 13:16

Adana Demirspor Teknik Direktörü, "Bütün oyuncularıma eşit mesafedeyim" dedi.

TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, savunma oyuncusu Onur Akbay'ın kadro dışında kalmasına ilişkin, "Bütün oyuncularıma eşit mesafedeyim. Bende her oyuncu çalıştığı zaman formayı giyer." değerlendirmesinde bulundu.

Sözeri, yazılı açıklamasında, geçen hafta Altınordu ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamanın abartıldığını savundu. Hiçbir oyuncuyla problemi olmadığını belirten Sözeri, şunları kaydetti:

"Kamuoyunu ve camiamızı fazla meşgul etmemek lazım. Onur Akbay da başka oyuncum da çalıştığı zaman bu şanlı formayı giymeye aday. Bütün oyuncularıma eşit mesafedeyim. Bende her oyuncu çalıştığı zaman formayı giyer. Bu olayı da bir daha açmamak üzere burada kapatalım. Altınordu karşısında kazansaydık çok önemli bir avantajımız olacaktı ama olmadı. İyi mücadele ettik, iyi bir koşu kalitesi gösterdik ama dağınık oynadık. Toparlayacağız ve bunun çözümü bende. Kimse merak etmesin, bu taşları bu sistemi eninde sonunda oturtacağız. Biz de bir an önce olsun istiyoruz ama futbolun doğasında bunlar var. Diğer takımlar da bunu yaşıyor. Yeni takımın bazı şeyleri oturtması kolay olmuyor. Antrenmanlarda daha çok tekrar yapıp daha çok çalışacağız. Bunları çözdükten sonra daha iyi sonuç alacağız."

Oyuncularından memnun olduğunu anlatan Sözeri, "Altınordu maçında kaybettiğimiz 2 puan bizim için önemliydi. Tabi ki çok üzgünüz, bu puan kayıplarını Balıkesirspor deplasmanında telafi edeceğiz. Antrenmanlarda daha çok çalışacağız ve bu takımı hak ettiği zirveye taşıyacağız. Bunun için 8. haftaya kadar taşların yerine oturması lazım." ifadelerini kullandı.

Sözeri, Altınordu maçının ardından Onur Akbay'ın neden kadroda yer almadığına ilişkin soruya, "Antrenmanda kapris yapan, profesyonel davranmayan futbolcu kadroda yer alamaz.” diye cevap vermişti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz