Futbol

Spor camiasından Erzurumspor'a "geçmiş olsun" mesajı

13 Mayıs 2020 Çarşamba 23:11 - Son Güncelleme 14 Mayıs 2020 Perşembe 01:10

TFF ve kulüpler, 4'ü futbolcu 11 personelinde koronavirüs testi pozitif çıkan Büyükşehir Belediye Erzurumspor için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 4'ü futbolcu 11 personelinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan TFF 1. Lig ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, "Yapılan kontroller sonucunda futbolcu, teknik heyet ve personellerinde Kovid-19 belirlenen Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübüne ve camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, "Erzurumspor Kulübü'nün Covid-19 testi pozitif çıkan futbolcu, teknik heyet ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi. 

Beşiktaş

Siyah beyazlı kulübün sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, "Covid-19 testi pozitif çıkan futbolcu, teknik heyet ve kulüp çalışanlarınıza geçmiş olsun diyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Galatasaray

Galatasaray Kulübü'nün sosyal medya hesabında yapılan açıklamada,"BB Erzurumspor Kulübü'nde koronavirüs testleri pozitif çıkan futbolcu ve kulüp personellerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlıklarına bir an önce kavuşmalarını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi. 

Trabzonspor

Trabzonspor'un sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, "Sevgili Erzurumspor camiası;Bazı futbolcu ve çalışanlarınızın COVID-19 testlerinin pozitif çıktığını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Camianıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını temenni ediyoruz. #BirlikteBaşaracağız" denildi. 

İttifak Holding Konyaspor

İttifak Holding Konyaspor'dan yapılan açıklamada, " COVID-19 testi sonuçları pozitif çıkan 1 teknik heyet, 4 futbolcu ve 6 kulüp personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz." ifadelerine yer verildi. 

Demir Grup Sivasspor

Demir Grup Sivasspor'dan yapılan açıklamada, "BB. Erzurumspor'un Kovid-19 testi pozitif çıkan futbolcuları, teknik heyeti ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun" denildi. 

Antalyaspor

Fraport TAV Antalyaspor'un sosyal medya hesaplarından yayımlanan mesajda, "Erzurumspor'da Kovid-19 testleri pozitif çıkan futbolcu, teknik heyet ve çalışanlara geçmiş olsun dileklerimizi iletir, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Aytemiz Alanyaspor

Aytemiz Alanyaspor'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise "Koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan futbolcu, teknik heyet ve çalışanlarınıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını dileriz." denildi.  

Kaynak: TRT SPOR, AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz