Futbol

Ş.Urfaspor galibiyete odaklandı

28 Ocak 2014 Salı 18:48 - Son Güncelleme 28 Ocak 2014 Salı 18:52

Teknik Direktör Kapsal: "Sahamızdaki galibiyet hasretini sonlandıracağız."

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Reha Kapsal, sahalarındaki galibiyet hasretine İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla son vermek istediklerini söyledi.

Sarı-yeşilli ekip, hafta sonu sahasında karşılaşacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını GAP Vadisi tesislerinde, teknik direktör Reha Kapsal yönetiminde sürdürdü.

Kapsal yaptığı açıklamada, devre arasında kadrolarına birçok futbolcu kattıklarını anımsatarak, takımın iskeletini oluşturduklarını, bir futbolcu daha transfer edebileceklerini söyledi.

Yeni transferlerle oluşturulan takımın Kahramanmaraşspor karşısında iyi futbol sergilediğini ve galibiyeti elde ettiklerini belirten Kapsal, şunları kaydetti:

"İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başladık. Teknik ve taktik yönden oyuncuların intibak süresini kısaltmaya çalışıyoruz. Kolay birşey değil tabi ama her geçen gün uyumumuz daha iyi, oyuncuların adaptasyonu, özverisi çok iyi. Saha ve seyircimiz önünde uzun süredir galip gelemiyoruz. Bu maçta sahadan 3 puanla ayrılacağız."

Ligin ikinci yarısında farklı bir Şanlıurfaspor'un olduğunu söyleyen Kapsal, "Farklı bir takımın kurgusunu burada yaptık. Bu anlamda iç saha maçları farklı, agresif, basan bir takım var. İnşallah İstanbul Büyükşehir maçında da bunu oyunun sonuna kadar göstereceğiz" dedi.

Kapsal, takımda sakat oyuncu bulunmadığını, çalışmalara bütün futbolcuların katıldığını belirtti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz