Futbol

"Takım çalışıyor, hoca çalıştırıyor ama..."

20 Nisan 2016 Çarşamba 16:20 - Son Güncelleme 20 Nisan 2016 Çarşamba 13:30

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, takımının durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, PTT 1. Lig'de mücadele eden takımlarının 10 haftadır maç kazanamaması nedeniyle üzgün olduklarını söyledi.

Abak, AA'ya yaptığı açıklamada, ligde 30 haftanın ardından 36 puanla 13. sırada yer aldıklarını hatırlattı.

Takımları için kümeye düşmek gibi bir durumun söz konusu olmayacağını ifade eden Abak, Boluspor'da iyi bir kadronun bulunduğunu vurguladı.

Ligde 19. haftayı 27 puanla geride bıraktıklarını sonrasında teknik adam değişikliği yaşadıklarını hatırlatan Abak, şunları söyledi:

"Liderin 33 puanı vardı. Ligde 2'inci sırada bulunan takımın 31 puanı vardı. 20. haftaya geldik, bir hoca değişikliği yaptık. Teknik direktör Cüneyt Karakuş yıpranmıştı. Hoca değişikliğinden sonra 10 kişiyle Adana Demirspor'u yendik ve puanımızı 30 yaptık. Ligde 10 haftadır maç kazanamıyoruz. Söylenecek çok da bir şey yok. Takım çalışıyor, hoca çalıştırıyor ama 10 haftadır maç kazanamıyoruz. Üzerimizde acayip bir baskı oluştu."

Abak, ilk 6 hedefiyle çıktıkları yolda Boluspor için ligin bittiğini, geride kalan maçların tamamını kazanmış olsalar da bir şeyin değişmeyeceğini kaydetti.

Mayısta yapılacak kulüp genel kurulu öncesi başkanlığa yeniden aday olduğunu açıklayan Abak, "Sayısal anlamda baktığımız zaman Boluspor'un play-off'a çıkması gibi bir durumla düşmesi gibi durum aynı. Boluspor'un küme düşmesi gibi bir şey yok. Borcu az olan ender kulüplerden biriyiz. 28 Mayıs'ta kongremiz var. Kongrede tekrar adayım" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz