Futbol

"Takım olarak eksikliklerimizi tamamlayacağız"

23 Temmuz 2016 Cumartesi 16:43 - Son Güncelleme 23 Temmuz 2016 Cumartesi 13:57

Manisaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, yazılı açıklama yaptı.

Sezon hazırlıklarını Isparta Davraz'da sürdüren PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, yaptığı yazılı açıklamada, sezon hazırlıklarına Manisa'da yaptıkları seçmelerle başladıklarını hatırlatarak, 2 oyuncuyu beğenerek kamp kadrosuna dahil ettiklerini kaydetti.

Davraz'da ağır bir tempoda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Altıparmak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İstek ve arzumuzu arttırarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Yeni bir takımız ve yeni bir sisteme alışmamız gerekiyor. Futbolcularımızın yeni sisteme adaptasyonlarını sağlamak adına var gücümüzle çalışacağız. Sezon öncesi transfer çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Takım olarak eksikliklerimizi tamamlayacağız."

Altıparmak, kaleye, sağ ve sol beke, orta sahaya ve hücum bölgesine takviye yapmayı planladıklarını belirterek, "İlk hedefimiz 4-5 transfer daha gerçekleştirmek. Hazırlık maçlarında da eksiklik görürsek transferi tekrar düşünebiliriz." değerlendirmesinde bulundu.

Hazırlık maçları nedeniyle antrenman tempolarını düşürmediklerini bildiren Altıparmak, şunları kaydetti:

"Hazırlık maçlarında 5 attığımızda şampiyon olmayacağız, 5 yediğimizde de küme düşmeyeceğiz. Bizim için önemli olan yerleştirmeye çalıştığımız oyun stilimiz ve mantalitemiz. İnsanların ne dediğinden çok bizim ne yapabileceğimiz önemli. Maalesef Türkiye'de hazırlık maçlarına yönelik bu spekülasyonlar çok oluyor. Manisa'nın Manisaspor'a destek olması gerekiyor. Artık Manisa halkının, büyüklerin, taraftarın Manisaspor için bir çatı altında toplanması gerekiyor. Bizler Manisaspor'a hizmet için buradayız. Tek amacımız Manisaspor'u başarılı kılmak."

Çalışmalarını Davraz'da sürdüren Manisaspor'da bugün yapılan çalışmada Gökdeniz Varol'un takımdan ayrı koşu yaptığı, sağ arka üst adalesinde ağrısı bulunan Berkay Samancı'nın da antrenmanın ilk bölümünden sonra takımdan ayrı çalıştığı aktarıldı.

Öte yandan, nişanlısının geçirdiği trafik kazası nedeniyle Almanya'ya giden Harry Novillo'nun kampa döndüğü bildirildi.

Manisaspor, yarın saat 18.00'de hazırlık maçında Süper Lig temsilcisi Alanyaspor ile karşılaşacak

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz