Futbol

Tamer Avcı: İki takım için de 1 puan iyi

05 Ekim 2019 Cumartesi 21:40 - Son Güncelleme 05 Ekim 2019 Cumartesi 21:48

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı, Keçiörengücü ile berabere kaldıkları maçla ilgili "2 takım için de 1 puan iyidir diye düşünüyorum” dedi. Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz ise "2 puanı bırakan biz olduk" ifadesini kullandı

TFF 1. Lig’in 7. haftasında İstanbulspor, evinde karşılaştığı Keçiörengücü ile 1-1 berabere kaldı.

Mücadelenin ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı, “Bugün taktiksel yönden çok yüksek bir maç oldu. Rakibimizin direncine karşılık verdik. İlk yarıda direkten dönen topumuz var gol yapamadık. İkinci yarıda duran toptan gol yedik. Maçta gol pozisyonu yoktu. Hamlemizi yaptık, sistem değiştirdik. Oyuncu değişikliklerinden sonra son saniyelerde beraberlik golünü bulduk. İki takım için de 1 puan iyidir diye düşünüyorum” diye konuştu.

Hamdi Yılmaz: 2 puanı bırakan biz olduk

Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz, İstanbulspor maçında 2 puanı bırakan ekibin kendileri olduklarını söyledi.

Keçiörengücü, TFF 1. Lig’in 7. haftasında deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz, “Maçın iki devresinde de biz daha iyi oynadık. Bütün hakimiyet bizdeydi. Bunun karşılığında direkten dönen topla golü bulduk. Uzatmalarda konsantrasyon eksikliği mi denir, talihsizlik mi bilemiyorum. Yediğimiz gole 2 puanı bıraktık. Oyun bizi memnun etti. Aldığımız puan, deplasmanda aldığımız puan puandır ama 2 puanı bırakan biz olduk. Milli arada eksikliklerimize çalışacağız. Bu maçta takımdaki uyumdan memnunum” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz