Futbol

"Taraftar eksikliğini hep hissettik''

23 Ekim 2015 Cuma 22:39 - Son Güncelleme 23 Ekim 2015 Cuma 22:43

''Biz Trabzonspor'u da temsil ediyoruz, bu taraftar da bizim taraftarımız''

PTT 1. Lig'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a sahasında 2-1 yenilen 1461 Trabzon'da teknik sorumlu Sebahattin Akbayrak, maçta yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Akbayrak, karşılaşmaya iyi başlamalarına rağmen ilk dakikalarda kalelerinde gördükleri gol nedeniyle futbolcularının bir süre sıkıntı yaşadığını belirtti.

Maçta daha sonra tekrar kontrolü ele geçirdiklerini ancak pozisyonları değerlendiremediklerini anlatan Akbayrak, "İkinci yarıda skor 2-1 olduktan sonra yakaladığımız pozisyonlar var. Oyunun temposunu artırmaya çalıştığımız dakikalar oldu. Zaman zaman oyun gereksiz yere durdu, daha akıcı olabilirdi. Mağlubiyeti bunlara bağlamıyoruz. 85. dakikada ceza sahasında rakip oyuncunun eline çarpan bir top var. Bunun dışında gayet tempolu bir maçtı" diye konuştu.

Akbayrak, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan maçta sadece kapalı tribünde az sayıda taraftarın yer aldığının hatırlatılması üzerine, şunları kaydetti:

"Taraftar eksikliğini hep hissettik. Sezon başladığından beri 100 taraftarı görüp de oynayamadık. Bu bizden çok futbolcuları etkiliyor. Çünkü onlar bunu bekliyorlar. Trabzonspor'un pilot takımıyız, bordo-mavi renkleri giyiyoruz. Biz Trabzonspor'u da temsil ediyoruz, bu taraftar da bizim taraftarımız. Oyuncularımız stada gelirken, gözlerinden bu beklentiyi anlayabiliyorsunuz. Bunu bir türlü yaşayamadılar."

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor cephesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise rakiplerinin iyi savunma yaparak hızlı ataklarla ileri çıktığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Oyun olarak 90 dakikanın belirli bölümlerinde üstünlüğümüz görülürken, genele baktığımızda başa baş mücadele şeklinde geçti. Maçta 2-0'dan sonra yediğimiz gol, bizi son dakikalarda sıkıntıya soktu. Çünkü son haftalarda bu şekilde berabere bitirdiğimiz maçlar vardı."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz