Futbol

Taşyürek oyundan memnun

28 Eylül 2019 Cumartesi 17:51 - Son Güncelleme 28 Eylül 2019 Cumartesi 18:00

TFF 1. Lig'in 6. haftasında deplasmanda Keciörengücü ile 1-1 berabere kalan Cesar Grup Ümraniyespor'un teknik direktörü Ahmet Taşyürek, "Sonuç değil ama ikinci yarıdaki oyun beni mutlu etti" dedi.

Maçın ardından açıklamalarda buulnan Cesar Grup Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, karşılaşmaya tutuk başladıklarını vurguladı.

Forvet pozisyonundaki sakatlıkların oyun sistemlerini etkilediğini anlatan Taşyürek, deplasmanda alınan puanın önemine işaret etti.

Çim saha eleştirisi

Taşyürek, Keçiörengücü'nün maçlarını oynadığı Aktepe Stadı'nın suni çim olan zeminine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Prosedüre göre TFF 1. Lig maçları suni çimde oynanabiliyor ama eşitlik ilkesiyle hareket edilmesi lazım. Keçiörengücü burada 17 maç yapacak, her takım buraya bir kez gelecek. Sakatlığa, her şeye açık bu sahanın durumuyla ilgili federasyona yazı yazdık. Federasyon olumsuz olarak değerlendirdi. Ankara'da bu kadar saha var. Keşke daha düzgün, donanımlı sahalarda oynansa. Bu benim teknik adam olarak temennim. Futbolumuzun marka değeri için de önemli olduğunu düşünüyorum. Federasyon yetkililerimizden bu konuyu tekrar değerlendirmelerini rica ediyorum." 

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz