Futbol

Tavşanlı Linyitspor'da transfer

03 Ocak 2014 Cuma 15:36 - Son Güncelleme 03 Ocak 2014 Cuma 16:05

Ege ekibi, Teknik Direktör Ali Nail Durmuş'a emanet.

PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, geçen hafta istifa eden teknik direktör Salih Yorulmaz'ın yerine Ali Nail Durmuş'u getirdi.

Tunçbilek Arif Peçenek Tesisleri'nde, kulüp yöneticilerinin yer aldığı imza töreninde Durmuş ile 2 yıl opsiyonlu, 1,5 yıllığına anlaşma sağlandı.

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Osman Turan, Durmuş ile oturup konuştuklarını, takımın durumunu açıkça anlattığını söyledi.

Takımın gerçekleri doğrultusunda Durmuş'un, Linyitspor'da çalışmayı kabul ettiğini belirten Turan, ''Hocamıza teşekkür ediyorum. Kendisiyle makul bir seviyede anlaştık. Kulübümüzün şu an bulunduğu tüm sıkıntılarına rağmen anlaştık. Umarım hayırlı olur ve Allah bizi utandırmaz'' dedi.

Durmuş da yöneticilere teşekkür ederek, onlarla aynı sıkıntıyı paylaşacağını dile getirdi. Kendisinin profesyonel biri olduğunu ifade eden Durmuş, şöyle konuştu:

''Biz bu işi belli bir maddiyat karşılığında yaparız. Bazen de sadece maddiyat değil, belli bir zihniyette, felsefede buluşmak daha önemlidir. Burada gördüğüm samimiyetin, sıkıntıların ortadan kalkması için bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Takımımızdaki oyuncularla da bu ahengi yakalayacağımıza inanıyorum. Başarının anahtarı bir bütün olmaktır. Bir hedefi ortaya koyarken mutlaka o hedefte topyekun bulunmaktır, birleşmektir. Şu anda takımdaki sıkıntıların aşılamayacak sorunlar olduğunu düşünmüyorum. Biz, burada kendi anlayışımızı, felsefemizi ortaya koyacağız. Zor bir ikinci yarı olacak. Sıkıntıları paylaşacağız, bölüşeceğiz, sıkıntılara sahip çıkacağız. Bulunduğumuz durumdan en kısa sürede çıkmak için tüm mücadelemizi ortaya koyacağız.''

Durmuş, yaptıkları anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz