Futbol

Tekden Denizlispor'a moral

17 Şubat 2014 Pazartesi 20:17 - Son Güncelleme 17 Şubat 2014 Pazartesi 20:20

Eski kulüp başkanları tesislere gelerek, moral ziyaretinde bulundu.

PTT 1. Lig takımlarından Tekden Denizlispor'da, eski kulüp başkanları takımı ziyaret ederek, moral verdi.

Şanlıurfaspor ile 19 Şubat Çarşamba günü yapacağı maç öncesi Tekden Denizlispor'un eski başkanlarından Hasan Kıbrıslıoğlu, Mustafa Baysal, Salih Amiroğlu ve Ali Marım, tesislere gelerek moral ziyaretinde bulundu. Eski başkanlar, birlik ve beraberlik mesajlarını iletti.

Kulüp başkanı Mehmet Özsoy, ziyaretteki konuşmasında, zor bir süreçten geçtiklerini belirterek, kenetlenmeye, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Eski başkanların ziyarette bulunmalarının takıma olumlu katkı sağlayacağını ifade eden Özsoy, camianın bir araya gelmesinin, Şanlıurfaspor maçı öncesi kendilerine büyük moral olduğunu dile getirdi.

Hasan Kıbrıslıoğlu ise geçmişte yaşananların unutulması gerektiğini belirterek, "Herkes bugüne bakmalıdır. Bu takım, düşüşün son noktasını yaşıyor. Ligden düşeceğini düşünmüyoruz. Denizli kenetlensin, Şanlıurfaspor maçı dönüm maçımız olsun. Bayrağını alan stada koşsun" diye konuştu.

Takımın sancılı bir süreç yaşadığına işaret eden Mustafa Baysal da "Kocaelispor, Göztepe, Sakaryaspor gibi örnekler önümüzde. Sancılı süreci, en kısa zamanda atlatmalıyız. Bir dönem Avrupa'yı titreten Denizlispor'un yeniden o gücüne kavuşması için el ele verelim" ifadelerini kullandı.

Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

Tekden Denizlispor, teknik direktör Özcan Bizati yönetiminde, Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Bizati, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayarak, "Futbolcularımızın morallerini yüksek tutmaya çalışıyoruz. Yüksek moralle oynamamız gereken bir maç. Geçmişe takılmamalıyız. Geçmişi unutmazsak, gelecekte bir şey yapamayız" dedi.

Bizati, taraftarlardan, Balıkesirspor maçında olduğu gibi takımı 90 dakika boyunca desteklemelerini istedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz