Futbol

Temizkanoğlu: "İşimiz bitmedi*

14 Mayıs 2016 Cumartesi 23:48 - Son Güncelleme 14 Mayıs 2016 Cumartesi 20:57

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü, Adanaspor galibiyetini değerlendirdi.

PTT 1. Lig'de Adanaspor'u deplasmanda 1-0 yenerek Spor Toto Süper Lig'e yükselecek üçüncü ve son takım olmak için play-off oynamaya hak kazanan Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü Ogün Temizkanoğlu'dan eski başkana teşekkür geldi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Temizkanoğlu, tecrübe eksiğine rağmen görev veren kulübün eski başkanı Selçuk Öztürk olmak üzere, kendisini asla yalnız bırakmayan şehrin mülki amirlerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Play-off'a kaldıkları için çok mutlu olduklarını ve hedeflerine doğru bir adım attıklarını ifade eden Temizkanoğlu, şunları kaydetti:

"İşimiz bitmedi. Bundan sonra hedefimiz aynı devam edecek. Çalışmalarımız aynı hızla devam edecek. Umut ediyorum ki Elazığ halkı da mutludur bu durumdan. Bazı nüansları atlıyorum. Bütün Elazığ halkına bu armağanımız olsun. Bu çocukların neler yapabileceklerini gördüler. Sadece bu maçta değil, bundan önceki maçlarda sergiledikleri performans da çok önemliydi. Bir teşekkür de tüm futbolcularıma. Bizleri bir yere taşıdılar. Bizleri bir yere getirdiler. Kendileri bir yere geldiler. İnşallah mutlu sona da biz ulaşacağız."

Play-off'ta karşılaşacakları Adana Demirspor'u değerlendiren Ogün Temizkanoğlu, "Adana Demirspor'un kadro kalitesi ortada. Adana Demirspor, kendi sahasında iyi oynayan bir takım. Yılmaz Vural hoca ile o maçın heyecanını yaşayacağım." dedi.

Temizkanoğlu, Trabzonspor'da futbol oynadığı dönem Yılmaz Vural'ın teknik direktörlüğünü yaptığını hatırlattı.

"Trabzonspor'un o halini görmek istemedim ama yapacak bir şey yok"

Bordo-beyazlı takımın teknik direktörü, eski takımı Trabzonspor'un zor günler geçirdiğinin hatırlatılması üzerine, şöyle konuştu:

"Özellikle yönetimsel anlamda çok büyük sorunlar var. Yani biri bir hocayı istiyor diğeri istemiyor. Ortak bir karara bir türlü varamıyorlar. Neticesinde 1461 Trabzon adına üzüldüm ama futbol bu. Önümüzdeki sezon umut ediyorum ki çıkarlar. Trabzonspor için de geçerli. Bu yapılanmayı bir an önce yapmak zorundalar. Gerçekçi olmaları gerekiyor. Son oynanan müsabakada televizyonu kapatmak zorunda kaldım. Trabzonspor'un o halini görmek istemedim ama yapacak bir şey yok."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz