Futbol

TFF 1. Lig'de haftanın tüm maçları dönüşümlü olarak TRT SPOR'da

20 Nisan 2021 Salı 14:57 - Son Güncelleme 20 Nisan 2021 Salı 15:42  |  Kaynak : TRT SPOR

TFF 1. Lig'de hem zirvede hem de alt sıralarda büyük çekişme yaşanıyor. Sonuçları birbirini etkileyecek maç sayısı artınca, TFF karşılaşmaları aynı gün ve aynı saate aldı. Pazar günü oynanacak 9 maç, TRT SPOR'dan dönüşümlü yayınlanacak.

TFF 1.Lig'de normal sezonun bitimine 3 hafta kaldı. Hem zirvede hem de alt sıralarda puan puana yarış sürüyor.

İlk 2 takımın doğrudan Süper Lig vizesi alacağı ve takip eden 4 takımın play-off oynayacağı ligde, zirvede puan kaybına tahammül yok.

GZT Giresunspor, geçen hafta Adana Demirspor'a yenilmesine rağmen son 3 haftaya 63 puanla lider girdi. Adana Demirspor ve Yılport Samsunspor lideri 2 puan geriden takip ediyor.

Adana Demirspor, Yılport Samsunspor'un averajla önünde, aynı puandaki iki takım arasında da kıyasıya yarış var. 57'şer puanlı Altay ve İstanbulspor ile 53 puana sahip Altınordu, play-off barajında yer alıyor. Bu takımları 49 puanla Ankara Keçiörengücü izliyor.

Bitime 3 hafta kala bu takımların ilk iki şansı da matematiksel alarak sürüyor.

Eskişehirspor'un veda etmesinin kesinleştiği TFF 1. Lig'de alt sıralarda 23 puanlı Ankaraspor ile 26 puana sahip Akhisarspor bulunuyor.

Akhisarspor ile düşme hattının hemen üzerindeki Menemenspor arasında 5, Adanaspor arasında 8 puan var.

TFF 1'inci Lig'de yaşanan çekişme, belirsizlikler ve sonucu birbirini etkileyecek karşılaşmaların çokluğu nedeniyle, Türkiye Futbol Federasyonu maçların aynı anda oynanmasına karar verdi.

Lig'de 32. hafta maçları Pazar günü saat 20.30'da başlayacak. Birbirinden zorlu maçlar, TRT SPOR'dan dönüşümlü olarak naklen yayınlanacak.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz