Futbol

“TFF’nin VAR sistemini 1. Lig'e uygulayacağını düşünüyorum”

01 Aralık 2019 Pazar 17:41 - Son Güncelleme 01 Aralık 2019 Pazar 17:41

TFF 1. Lig ekiplerinden Cesar Grup Ümraniyespor'un teknik direktörü Ahmet Taşyürek, Akhisarspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçta geçen haftaya göre kötü performans gösterdiklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Taşyürek, iyi başladıkları maçta ilginç goller yediklerini ifade etti.

Hakemle alakalı şikayetlerini de dile getiren Taşyürek, şöyle konuştu:

"Şimdi ilk yarının sonu yaklaşırken herkesin kafasında oluşan soru işareti şu; artık bazı şehir takımları, şu takımlar, bu takımlar, camialar kollanıyor. Onlara haksız şeyler veriliyor. Böyle büyük bütçeli böyle değerli bir futbol kaynağı olan Türkiye Futbol Federasyonunun, devre arası VAR sistemini 1. Lig'e uygulayarak, hakemlerimizi, teknik ekibimizi, bütün hocaları ve futbolcuları rahatlatacağını düşünüyorum."

Mehmet Altıparmak: "Muhteşem mücadele ettik"

Oyuncularını tebrik eden Akhisarspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise "Muhteşem mücadele ettik. Mücadeleyi hiç bırakmadılar. Maça çok iyi başladık. İlk 10 dakikada 4 tane yüzde yüz gol pozisyonumuz var. Rakibin ilk atağı gol oldu. 1-0'dan sonra verdiğimiz reaksiyon çok iyiydi. 2-1 öne geçtik. Bu arada çok kaçırdığımız gene yüzde yüz pozisyonlar var." ifadelerini kullandı.

İkinci yarı ile alakalı düşüncelerini aktaran Altıparmak, "2. yarı kontratak oynamak istedik. Baştan iyi yaptık ama 2. yarı girdiğimiz pozisyonları kaçırmaya başladıktan sonra tekrar oyunu korumaya gittik. 2-2 olduktan sonra son 10 dakikalık periyotta rakibi kendi sahasına hapsettik. 3-4 tane net gol pozisyonumuz oldu. Rakipten deplasmanda alınmış 1 puan iyidir." şeklinde konuştu. 

Kaynak:AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz