Futbol

TKİ Tavşanlı Linyitspor galibiyet peşinde

17 Eylül 2013 Salı 15:35 - Son Güncelleme 17 Eylül 2013 Salı 15:40

PTT 1. Lig'de 4. haftayı 4 puanla kapatan TKİ Tavşanlı Linyitspor, yarın konuk olacağı Şanlıurfaspor karşısında galibiyeti hedefliyor.

TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Ümit Erol Tok, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu oynadıkları Ankaraspor maçının kendileri için güzel bir karşılaşma olduğunu bildirdi.

"Galip gelseydik daha iyi olurdu" değerlendirmesinde bulunan Tok, şunları kaydetti: "Önemli olan bu takımın iyi oynaması ve oyun prensiplerine sahip kalması, disiplinden kopmaması idi. Bunu her geçen gün takımımız ileriye doğru getiriyor. Ankaraspor maçında artılarımız çok fazla. Bunları artırıp yarınlara daha iyi bakmak lazım. Bu tip oyun oynarsak her zaman puan alırız. Bunun için geçen hafta oynadığımız maçtan çok memnun kaldım." Tok, en iyi müdafaanın hücum olduğunu belirterek, şöyle devam etti: "Şu an takımımızın durumu iyi. Futbolcularımız her zaman hazır ve her geçen zaman bu çocukların lehine geçiyor çünkü genç bir takım. Her geçen gün lige adapte oluyorlar. Şanlıurfa'da iyi bir netice alacağımızı düşünüyorum. Hata yapmadığımız sürece zor yenilen bir takım olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah daha iyi yerlere gelecekler, yeter ki bu isteği, bu arzuyu devam ettirsinler. Amacımız hücum futbol oynayarak göze hoş gelen futbol ortaya koymak. En iyi müdafaa hücumdur. Bunu da yapmaya çalışacağız. Biz Şanlıurfa deplasmanına galibiyet için çıkacağız. Hata yapmazsak zor yeniliriz. Bunu da orada göstermek istiyoruz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz