Futbol

"Transfer teklifleri aldım. Son sözü..."

05 Temmuz 2017 Çarşamba 15:21 - Son Güncelleme 05 Temmuz 2017 Çarşamba 15:33

Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Özgür Çek, TFF 1. Lig'in daha zor olduğunu ve kendilerini çekişmeli bir sezonun beklediğini söyledi. Transfer teklifleri aldığını kaydeden Çek, "Resmi olarak Çaykur Rizespor'a da teklif yapıldı. Son sözü söyleyecek olan yönetimdir" dedi. 

Özgür Çek, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, sakatlığı ile ilgili hiçbir sorunu olmadığını belirtti.

Ameliyat olduktan 12 gün sonra çalışmalara başladığını anlatan 26 yaşındaki futbolcu, "Çok iyiyim ve bir sorun yok. TFF 1. Lig daha zor ve bizi çekişmeli bir sezon bekliyor. Kaliteli bir takımız, birkaç transfer yapıldığında daha da iyi olacağız. Transferlerin gücü ve bize ne katacakları çok daha önemli." dedi.

Özgür, TFF 1. Lig'de mücadele gücünün çok yüksek olduğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Çaykur Rizespor olarak rakiplerimizden daha fazla mücadele etmek zorundayız. İyi mücadele ederek yeteneklerimizi ve takım oyununu ortaya çıkarmalıyız. Üst düzeyde mücadeleyi ortaya koyduğumuzda rakiplerimizin önümüzde durabileceğini çok fazla zannetmiyorum."

Çek: "Transfer teklifleri aldım"

Transfer tekliflerine ilişkin ise Özgür Çek, şunları kaydetti:

"Transfer teklifleri aldım. Resmi olarak Çaykur Rizespor'a da teklif yapıldı. Son sözü söyleyecek olan yönetimdir. Başkan Metin Kalkavan ve Hikmet Karaman hocamızın gelmesini bekliyorum. Görüşüp ona göre hareket edeceğim. Ortak bir karar alacağız."

Kurt: "Elimizden gelen her şeyi yapmak zorundayız"

Defans oyuncusu Ümit Kurt ise çok şansız bir şekilde küme düştüklerini söyledi.

Kurt, Sivasspor'un küme düştükten bir yıl sonra yeniden Süper Lig'e çıktığını anımsatarak, "Çaykur Rizespor olarak biz de aynısını yapacağız. TFF 1. Lig'de bir sezon misafir olarak kalıp Süper Lig'e geri döneceğiz. Bunun için de şehir, camiamız, teknik heyet, yönetim ve futbolcular olarak elimizden gelen her şeyi yapmak zorundayız." diye konuştu.

Yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını ve iyi bir çalışma dönemi geçireceklerini ifade eden Kurt, şu değerlendirmede bulundu:

"TFF 1. Lig, mücadelenin üst düzey olduğu bir lig. Bu yüzden çok iyi olmak zorundasınız. Belki futbol olarak kalitesi biraz düşük olabilir ama mücadele gücü çok yüksek. En iyi şekilde mücadele ederek skoru alacaksın. Biz de Çaykur Rizespor olarak bunu yapacağız. Zaten geçen yıldan oturmuş bir kadromuz var. Yapılacak transferlerle daha da güçlü hale geleceğiz. İyi bir hazırlık dönemi geçirip lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunu da başaracağız. Ligin başından itibaren ağırlığımızı koyarak hedefimize ulaşmak için her şeyimizi vereceğiz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz