Futbol

"Tüm Türkiye'ye Süper Lig'i hak ettiğimizi gösterdik"

18 Mayıs 2019 Cumartesi 20:29 - Son Güncelleme 18 Mayıs 2019 Cumartesi 20:36

1. Lig'de normal sezonun son haftasında deplasmanda İstanbulspor'u 5-2 yenerek Süper Lig'e şampiyon olarak çıkan Abalı Denizlispor'un teknik direktörü İldiz, "Tüm Türkiye'ye Denizlispor'un Süper Lig'e çıkmayı hak ettiğini gösterdik" dedi.

Abalı Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, maçın ardından yaptığı açıklamada, oyuncularının iyi oynadığını dile getirdi.

Sezonu değerlendiren İldiz, "Tüm Türkiye'ye Denizlispor'un Süper Lig'e çıkmayı hak ettiğini gösterdik. Geçen hafta lige çıkmayı garantilemiştik. Bugün buraya gelirken prestij maçı oynayacaktık. Bugün hem istediğimiz sonucu aldık hem de rotasyonları yaptık. Oyuncularımız da iyi oynadı. Kapanışı Abalı Denizlispor'a yakışır şekilde yaptık. Yarın kupa törenimiz var. Lider olduk, bu sonucun tüm camiaya yakıştığını düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.   

Tamer Avcı: "Kötü oynadık"

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı, ise  kötü oynadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Avcı, "Son hafta olduğu için konsantrasyonumuz düşüktü. Kötü oynadık. Rakibimizi maçı kazandıkları ve şampiyon oldukları için tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Son 9 haftada göreve geldiklerini aktaran Avcı, "Bu süreçte 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldık. Başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Gelecek sezon da bu başarımızı sürdürmek istiyoruz." diye konuştu.  

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz