Futbol

Türkiye'nin tek namağlup takımı: Manisa Futbol Kulübü

16 Mart 2021 Salı 14:19 - Son Güncelleme 16 Mart 2021 Salı 17:54  |  Kaynak : TRT SPOR

Yenilgi nedir bilmiyorlar. Misli.com 2. Lig'de mücadele eden Manisa Futbol Kulübü Türkiye'nin tek namağlup takımı olarak yoluna devam ediyor.

Manisa Futbol Kulübü, gösterdiği performansla TFF 1. Lig'e göz kırpıyor. Misli.com 2. Lig Beyaz Gurupta mücadele eden Manisa ekibi, geride kalan 27 haftada 22 galibiyet 5 beraberlik alırken, mağlubiyet yüzü görmedi.

Siyah-beyazlı ekip rakip filelere 71 gol atarken, kalesinde sadece 17 gol gördü.

Başarıda herkesin payı olduğunu belirten teknik direktör Serkan Özbalta, "Belki biraz klişe olacak, çalışma, ciddiyet ve oyuncuların bizim organizasyonlarımıza uymaları bize teslim olmaları başarının en büyük paydalarından başında olanı. Oyuncularımız bizlere inandı, güvendi; istediklerimizi sahaya çok çabuk yansıttı." dedi.

Takım kaptanı Nizamettin Çalışkan da oyuncular arasında çok iyi bir arkadaşlık ortamı olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti:

"Gerçekten çok güçlü bir oyunumuz var. Keşke herkes izleyip görseydi nasıl oynadığımızı, nasıl başarıya böyle geldiğimizi keşke görebilseydi. Maalesef koronavirüsten dolayı kimse takip edemiyor ama namağlup geldik buraya kadar. Ama hiç kaybetmeden sonuna kadar götürmek istiyoruz."

26 maçta attığı 13 gol ile takımın en skorer oyuncusu olan Zahit Fındık ise "Disiplini hiç bir zaman bırakmadık. Her gün iyi çalışıyoruz dersimize. Hocanın taktiği ile beraber arkadaşlarımızla beraber, yani gol atmışız çok şükür de bizim hedeflerimiz şampiyonluk. Biz fazla atmışız o az atmış şu an o önemli değil, Allahın izniyle hepimiz aynı gemideyiz, beraber çıkaracağız inşallah" ifadelerini kullandı.

Manisa Futbol Kulübü, 2019-2020 sezonunu sonunda play off finalinde Tuzlaspor'a karşı penaltı atışları sonucunda 5-4 mağlup olarak TFF 1. Lig'e yükselme fırsatını kaçırmıştı. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz