Futbol

Ünal Karaman: "Keşke final maçında..."

02 Haziran 2015 Salı 09:39 - Son Güncelleme 02 Haziran 2015 Salı 09:53

Karaman, "Keşke bu play-off'lara kalmadan işin gereğini yapabilseydik" dedi.

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'da Süper Lig'e çıkamamanın üzüntüsü yaşanıyor. Antalyaspor'a 3-0 yenildikleri maçın rövanşını 2-0 kazanmalarına karşın play-off'tan elenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, "Keşke final müsabakasında biz olabilseydik. Keşke bu play-off'lara kalmadan işin gereğini yapabilseydik" diye konuştu.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında final hakkını kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Sezon başından bu yana emek verdiklerini ancak son haftalarda istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını aktaran Karaman, "Oyuncularımla gurur duyuyorum. Onlar çok karakterli çocuklar. Sezon bitmesine rağmen ve birçoğu şu andan itibaren bizim oyuncumuz olmamasına rağmen bu mağlubiyeti kabul edememiş, camiaya hizmet etmeye gayret etmiş çocuklar. İnşallah bu şehir onları unutmayacak" diye konuştu.

"Hakkınızı helal edin"

Herkese teşekkür eden Karaman, sözlerini şöyle tamamladı:

"Keşke final müsabakasında biz olabilseydik. Keşke bu play-off'lara kalmadan işin gereğini yapabilseydik. Ama gözü kör olsun, sadece oyun oynamayı biliyoruz, başka bir şey bilmiyoruz. Bildiğimiz şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bildiğimiz de bu kadar. Hepinize teşekkürler, hakkınızı helal edin."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz