Futbol

Ünal Karaman üzgün

30 Ekim 2016 Pazar 22:43 - Son Güncelleme 30 Ekim 2016 Pazar 20:54

Şanlıurfaspor'da teknik direktör Ünal Karaman, Mersin İdmanyurdu maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

TFF 1. Lig'de sahasında Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalan Şanlıurfaspor'da teknik direktör Ünal Karaman, istedikleri pozisyonları buldukları maçı kazanamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyet için çıktıkları karşılaşmadan istedikleri sonuçla ayrılamadıklarını ifade etti.

Futbolcularının özellikle ikinci yarıda iyi bir performans gösterdiğini anlatan Karaman, "Oyuncularım ve yönetim kurulumuz adına çok üzgünüm. Çünkü sezon başından beri nasıl mücadele ettiğimizi futbolcularımız ve yönetimimiz biliyor. Samimi olarak bizi sevenler varsa onların adına da üzgünüz. Futbolda her türlü sonucu bekleriz ama kazanmaya ihtiyaç duyduğumuz bir müsabakaydı. Arzu ettiğimiz pozisyonları bulmamıza rağmen kazanamamak bizi üzdü." diye konuştu.

Mersin İdmanyurdu cephesi

Mersin İdmanyurdu'nda teknik sorumlu Alaattin Gülerce ise iki takım futbolcularının da seyir zevki yüksek bir maç ortaya koyduğunu kaydetti.

Pozisyonların ve mücadelenin çok iyi olduğu bir maçı geride bıraktıklarını belirten Gülerce, "İki tarafın da maçı kazanabileceği pozisyonlar vardı ama olmadı. Biz buraya 3 puan hedefiyle gelmiştik ama olmadı ve 1 puanla dönüyoruz. Futbolcu kardeşlerime gösterdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu maçı bırakıp önümüzdeki Manisaspor maçına odaklanacağız. Bir an önce basamakları çıkarak yukarı yükselmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz