Futbol

"Uzatmada kazandık, çok sevinçliyiz"

07 Mayıs 2016 Cumartesi 23:55 - Son Güncelleme 07 Mayıs 2016 Cumartesi 20:59

Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar, 2-1'lik galibiyeti yorumladı.

PTT 1. Lig takımlarından Multigroup Alanyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, Göztepe'yi uzatma bölümünde attıkları golle 2-1 yendikleri maçın zor geçtiğini ifade etti.

Kalpar, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Son saniyede attığımız golle 3 puanı aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Karşılaşmayı izleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na da teşekkür eden Kalpar, "Sayın Bakanımız bizi hiç yalnız bırakmadı. Her zaman yanımızda oldu. Ondan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese, bugün buraya gelenlere teşekkür etmek istiyorum. Onları mutlu ettiğimiz için çok sevinçliyiz." ifadelerini kulandı.

Göreve geldiğinde takımın 6 puanı olduğunu anımsatan Kalpar, "Şu anda 60 puanımız var. Bu puan ile bir üst lige çıkacağımızı tahmin etmiştim. Bunu tutturduk. Ne olursa olsun, bu kadar iyi puan alan bu takımı ve oyuncuları kutluyorum." diye konuştu.

Göztepe Teknik Direktörü Mehmet Aurelio ise oyundan memnun olduğunu söyledi. Futbolcularının iyi mücadele ettiğini vurgulayan Aurelio, "Futbol böyle bir oyun. İyi mücadele ettik ama son dakikada gol yedik. Artık son maçımıza bakıyoruz. O maçta kendimizi toparlayacağız." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz