Futbol

"Yakışmıyor"

16 Şubat 2016 Salı 21:42 - Son Güncelleme 16 Şubat 2016 Salı 19:50

Samsunspor Teknik Direktörü Korukır, takımın durumunu değerlendirdi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, "Bizim çok iyi kadromuz var, hakikaten böyle bir kadroya ligde bulunduğu yer hiç yakışmıyor" dedi.

Korukır, AA'ya yaptığı açıklamada, ligin her türlü sonuca açık olduğunu belirterek, "İyi bir takımız. Karşıyaka maçında elde edemediğimiz galibiyeti, Şanlıurfaspor deplasmanında yakaladık. Özellikle Boluspor maçından alacağımız muhtemel 3 puan, bizi başka şeyler düşünmeye sevk edecek. Bir puan da iyi ama 3 puan çok daha önemli" diye konuştu.

Bu yıl enteresan bir lig yaşadıklarını anlatan Korukır, şunları kaydetti:

"Geçen yıl 55 puanda play-off oynanırken, gidişat böyle olursa, şimdi bu baraj da olmayacak. Bizim kaliteli futbolcu grubumuz var. Allah bize hangi yolu nasip edecek, önümüzdeki süreçte göreceğiz. Artık takım üzerindeki galip gelememe stresi de kalktı. Sadece bazı oyuncularımızın bireysel hataları var, onları çözmemiz lazım. Takım olarak bu hataları azaltmak için çalışacağız. En tecrübeli oyuncu bile en büyük hatayı yapabilir. Onun için hep çalışacağız."

Samsunspor'a, ligde bulunduğu yerin hiç yakışmadığına işaret eden Korukır, "Bizim çok iyi kadromuz var, hakikaten böyle bir oyuncu grubuna ligde bulunduğu yer hiç yakışmıyor. Özellikle Boluspor maçını da kazanırsak yeniden yükselişe geçeriz ve üstümüzdeki rakiplerin artık bizi ciddi ciddi düşünmesi gerekir" ifadesini kullandı.

Öte yandan Samsunspor, ligin 22. haftasında 20 Şubat Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde başladı. Teknik direktör Korukır yönetiminde kırmızı-beyazlı futbolcular, koşu ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz