Futbol

Yeni Malatyaspor'dan Feyyaz Uçar açıklaması

15 Mayıs 2015 Cuma 16:16 - Son Güncelleme 15 Mayıs 2015 Cuma 16:27

Yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek, yeni sezonla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, takımlarının yerinin PTT 1. Lig olmadığını, Süper Ligi hak ettiklerini söyledi.

Futbolcular ve teknik heyetle ilgili kararlarının en kısa sürede vereceklerini dile getiren Gevrek, "Feyyaz Uçar, takımı şampiyon yapmış bir hoca. Bununla ilgili kararı kongre sonrası konuşacağız" dedi.

Gevrek, yaptığı açıklamada, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyon olarak Malatya'nın büyük bir özlemine son vermenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Yeni Malatyaspor'un büyük bir camia olduğunu söyleyen Gevrek, "Malatyaspor geçmişiyle büyük bir camia. Çok şükür bu sene şehir kenetlendi. İstanbul'da iş adamları, Malatya'da taraftarlar ve siyasilerle birlik ve beraberlik sağlandı. Bu birlik ve beraberlik şampiyonluğu getirdi" diye konuştu.

Takımlarının bu sezon şampiyon olmasının yanı sıra birleştirici güç olması nedeniyle önemli bir görev üstlendiğine işaret eden Gevrek, "Şunu gördük ki futbol sadece bir oyun değil, aynı zamanda birleştirici bir güç. Şampiyonlukta AK Partilisi, CHP'lisi, MHP'lisi herkes bir aradaydı. Şehir tek yürek oldu ve takıma destek verdi. Bu bizi çok mutlu etti. Ciddi bir birlik ve beraberlik vardı" ifadelerini kullandı.

Sezon başında hedeflerini PTT 1. Lig olarak koyduklarını ve bunu da başardıklarını anımsatan Gevrek, "Camia olarak bu hedef doğrultusunda çalıştık ve takımımız PTT 1. Lig'e çıktı. Yeni Malatyaspor'un yeri PTT 1. Lig değil, takımımız Süper Ligi hak ediyor. İnşallah yapılacak çalışmalarla Yeni Malatyaspor hak ettiği yerde olacak" değerlendirmesinde bulundu.

"Kadroda mutlaka değişiklikler olacak, Feyyaz Uçar ile..."

Futbolcular ve teknik heyetle ilgili kararlarının en kısa sürede vereceklerini dile getiren Gevrek, şunları kaydetti:

"Gelecek ve gidecek futbolcular olacak. Bu noktada çalışmalar kongre öncesinde yapılmaya başlandı. Mutlaka değişiklikler olacak. Teknik direktör Feyyaz Uçar'la geçen sezon anlaştık. Uçar'la takım iyi bir çıkış yakaladı ve şampiyon olduk. Feyyaz Uçar, takımı şampiyon yapmış bir hoca. Bununla ilgili kararı kongre sonrası konuşacağız ancak hocamızın takımı şampiyon yaptığını göz önüne alarak kararımızı vereceğiz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz