Futbol

Yeni sezonda hedef Süper Lig

02 Mayıs 2014 Cuma 18:15 - Son Güncelleme 02 Mayıs 2014 Cuma 18:17

Vucetic:"İnşallah yeni sezonda Spor Toto Süper Lig'i yakalayan bir takım oluruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un Sırbistanlı futbolcusu Marko Vucetic, "Ligde kaldığımız için mutluyum. İnşallah yeni sezonda Spor Toto Süper Lig'i yakalayan bir takım oluruz" dedi.

Vucetic, ligin son haftasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacakları maçın hazırlıklarını izleyen bir grup çocukla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vucetic, açıklamasında, ligde kaldıkları için mutlu olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Transferin son günlerinde Adanaspor'a gelmiştim. Zor ve kritik maçlar oynadık. Elimden geldiği kadar turuncu- beyazlı formaya faydalı olmak için çalıştım. Ligde kaldığımız için mutluyum. İnşallah yeni sezonda Spor Toto Süper Lig'i yakalayan bir takım oluruz. Geçtiğimiz sezon birçok maçı unutamıyorum. Hepsi birbirinden anlamlı ve futbol kariyerim için özeldi. Destek veren herkese çok teşekkür ederim. Tatilde çok çalışarak, kamp sürecine hazır girmek istiyorum."

Mersin İdmanyurdu maçının biletleri satışta

Öte yandan, ligin son haftasında, 4 Mayıs Pazar saat 16.00'da oynanacak Adanaspor-Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının biletleri, Passolig'in internet sitesinden satışa sunuldu.

Daha önce Passolig'e başvuran ve kart alamayan taraftarlar, stadyum gişelerinden bu maç için geçici kart alabilecek. Maç günü kapılar, saat 14.00'de açılacak ve misafir takım taraftarı müsabakada stada alınmayacak.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz