Futbol

Yusuf Şimşek'ten oyuncularına teşekkür

25 Nisan 2021 Pazar 23:35 - Son Güncelleme 25 Nisan 2021 Pazar 23:37  |  Kaynak : AA

TFF 1. Lig'in 32. haftasında Ankara Keçiörengücü'ne 2-1 mağlup olan Aydeniz Et Balıkesirspor'un teknik direktörü Yusuf Şimşek, "Oyuncu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Aynı ciddiyetle oynamaya devam edeceğiz" dedi.

Şimşek, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, düşme tehlikelerinin bulunmamasına rağmen antrenmanları aynı ciddiyette yaptıklarını söyledi.

Kazanmak için çok uğraştıklarını ifade eden Şimşek, şöyle konuştu:

"Oyuncularımızın inanılmaz bir efor sarf ettiğini herkes görmüştür. Oyuncu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bundan sonraki iki maçımıza da aynı ciddiyetle çalışıp oynamaya devam edeceğiz. Kimin şampiyon olduğu, kimin küme düştüğü bizi çok ilgilendirmiyor. Biz sadece işimizi yapıp formamıza layık bir şekilde maçlarımızı bitirmek istiyoruz."

Hamdi Yılmaz: "Futbolcularımı kutluyorum"

Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz ise maça üç puan için çıktıklarını belirtti.

Kaçırdıkları penaltının kendilerini demoralize etmediğini dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:

"Her iki yarıda da oyunun hakimi bizdik. Topun daha fazla bizde kalmasını istedik. Bu oyun düzenimizdeki ve sistemimizdeki saha içi mücadelesi bize bugün 3 puanı getirdi. Kalan maçlarımızı kazanır önümüzdeki takım da puan kaybederse play-off'a kalmış olacağız. Bizim de bütün gayretimiz play-off'un içinde kalmak. O nedenle bugün özveriyle oynayan futbolcularımı kutluyorum. İnşallah hayırlısı olur."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz