Futbol

"Zorlandık ama 3 puanı aldık"

19 Mart 2016 Cumartesi 21:48 - Son Güncelleme 19 Mart 2016 Cumartesi 19:53

Balıkesirspor Teknik Direktörü Erginer, Karşıyaka maçı sonrası açıklama yaptı.

PTT 1. Lig'de Şanlıurfaspor'u 1-0 yenen Balıkesirspor'un teknik direktörü Reha Kemal Erginer, rakipleri karşısında zorlandıklarını ancak 3 puan almayı başardıklarını söyledi.

Erginer, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, terör olaylarının maçların önüne geçtiğini belirtti.

Geçen hafta da maç öncesi terör olayları ile ilgili açıklama yaptığını hatırlatan Erginer, "Maalesef maçın önüne geçen olaylar var. Yine hain bir terör saldırısı sonucu şehitlerimiz var. Hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum." dedi.

Daha sonra maçla ilgili görüşlerini aktaran Erginer, önemli bir galibiyet aldıklarını vurguladı.

Erginer, geçen hafta aldıkları 3 puanın ardından bu müsabakanın öneminin arttığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Zor bir maç oynadık. İlk yarı rakibi karşılamakta zorlandık. İkinci yarıda rakibin sahasına girdik ve golü bulduk. Zaten ikinci yarı ceza sahasına daha kalabalık girmemiz gerektiğini biliyorduk. Zorlandık ama 3 puanı aldık. Üst üste 2 galibiyet, 6 puan bizim için çok iyi oldu. Şimdi önümüzde milli maç arası var. Bunu iyi değerlendireceğiz."

Şanlıurfaspor cephesi

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu da terör olaylarından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Kara günlerin bir an önce bitmesini dileyen Kerimoğlu, "Terör saldırılarında yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Ülke olarak sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Bunların bitmesini ve güler yüzlü günlere dönmek istiyoruz. Ülkemizde yaşanan olaylar dünyaya kötü yansıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Kerimoğlu, iyi oynayan ve düşündüğünü oyuna yansıtan bir takım görüntüsü sergilediklerini anlattı.

Maçın sonuna doğru yedikleri golle sahadan mağlup ayrıldıklarını anımsatan Kerimoğlu, "Sonuna kadar takımımın arkasındayım. İnşallah ligi güzel bir yerde bitirip, Şanlıurfaspor'u hak ettiği yere getireceğiz." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz