Futbol

1 yıl sonra sahalara dönüyor

22 Ocak 2015 Perşembe 12:00 - Son Güncelleme 22 Ocak 2015 Perşembe 12:06

"Futboldan çok fazla uzak kalamadım"

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Tokatspor'un yeni transferi Yasin Çakmak, futbola döneceği günü dört gözle bekliyor.

Tokatspor'un devre arasında Giresunspor'dan transfer ettiği ve 2007 ile 2009 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen 30 yaşındaki Yasin Çakmak, yaklaşık bir yıldır uzak kaldığı futbola dönmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Çakmak, yaptığı açıklamada, bir yıldır futbola bazı sebeplerden dolayı ara vermek zorunda kaldığını söyledi.

Tokatspor teknik direktör Mehmet Birinci'yi geçen sezon Giresunspor'dan tanıdığını belirten Çakmak, "Hocamın güvencesi ile Tokatspor'a transfer oldum. Buraya yatmaya ya da oturmaya gelmedim. Çalışmayı seven bir oyuncuyum. Bunu oynadığım takımlarda gösterdim. Çok çalışıp, Tokatspor'a nasıl faydalı olurum düşüncesindeyim. Biraz eksiğim var. Kampa katılsaydım daha iyi olurdu. Şimdi kısmet oldu. 2 haftaya yakın takımdan ayrı çalışıp, takımla çalışmalara en kısa zamanda başlamak istiyorum" dedi.

"Futboldan çok fazla uzak kalamadım"

Çakmak, futbol oynamayı çok özlediğini, futbolun hayatının bir parçası olduğunu vurguladı.

Çocukluğundan bu yana futbolun içerisinde olduğunu dile getiren Çakmak, şöyle devam etti:

"Futboldan çok fazla uzak kalamadım. İster istemez o sahada oynamak istiyorsunuz. Futbol oynama özlemimi inşallah Tokatspor'da gideririm diye düşünüyorum. Teknik heyete güveniyorum. Burada başarılı olacaklar. İnşallah onları mahcup etmeme adına el birliği ile Tokatspor'a faydalı olmaya çalışacağız. Süper lig ortamında da arkadaşlık ortamı var. Özellikle alt liglerde daha iyi arkadaşlık ortamı oluşuyor. Taraftarlarımız iyi günde de kötü günde de takıma destek olsunlar."

Teknik direktör Mehmet Birinci de geçen sezon Giresunspor'da oyuncusu olan Yasin'in adamlığı, abiliği ve futbol anlayışı ile beğenisini kazandığını ifade etti.

Yasin'in yaklaşık bir yıl sahalardan uzak kaldığını belirten Birinci, "Hazır olduğunda takımımızda yer vereceğiz. Biliyorsunuz Fenerbahçe, Sivasspor ve Çaykur Rizespor gibi takımlarda oynamış kaliteli bir futbolcu. Takımımıza yararlı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

AA

Sıradaki Haber
Samsunspor'dan Bandırmaspor'a transfer
Yükleniyor lütfen bekleyiniz