Futbol

Alanyaspor'a haciz

05 Şubat 2014 Çarşamba 15:34 - Son Güncelleme 05 Şubat 2014 Çarşamba 15:36

Spor Toto 2. Lig ekibinin "İddia" ve federasyon gelirlerine haciz konuldu.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Alanyaspor'da, eski futbolcusunun alacaklarına karşılık gelirine haciz konuldu.

Alanyaspor'da önceki yıllarda oynayan İlker Erbay, alacaklarını alamadığı gerekçesiyle açtığı davayı kazandı. Dava sonucunda Alanyaspor'dan 50 bin 750 lira almaya hak kazanan futbolcu, alacaklarını icra yoluyla tahsil etmek için harekete geçti. Erbay, icra dairelerinden çıkardığı kararla kulübün Türkiye Futbol Federasyonu ve İddia gelirlerine haciz koydurttu.

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 2,5 yıllık başkanlık döneminde geçmiş döneme ait 4 milyon lirayı bulan borç ödediklerini bildirdi.

Buna rağmen borçları bitiremediklerini belirten Çavuşoğlu, "Mahkemece sonuçlamayan bir iki dosya daha bizi bekliyor. Üstelik geçmiş dönem borçların kapanması konusunda bu yıl gereken desteği göremedik. Ayrıca verilen sözler de tutulmadı. Yönetim kurulu olarak önümüzdeki günlerde yapılan bağışlar ve kulübe verilen destekle ilgili bir açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendireceğiz" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Alanyaspor'a haciz
Yükleniyor lütfen bekleyiniz