Futbol

Bandırmaspor farkı açıyor

20 Ekim 2014 Pazartesi 15:34 - Son Güncelleme 20 Ekim 2014 Pazartesi 15:35

Bandırma ekibi, rakiplerinin puan kaybetmesiyle puan farkını 6'ya çıkardı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, hafta sonunda Gümüşhanespor'u 3-1 yenerek puanını 22'ye çıkaran lider Bandırmaspor, rakiplerinin puan kaybetmesiyle puan farkını 6'ya çıkardı.

Hafta sonunda sahasında Gümüşhanespor'u 3-1'lik skorla geçen Bandırmaspor, liderliğini sürdürdü. Aldığı 7 galibiyet ve 1 beraberlikle topladığı 22 puanla liderlik koltuğunda oturan Bandırma ekibi, en yakın rakipleriyle aradaki puan farkını 6'ya çıkardı.

Özellikle Göztepe ve İnegölspor'un deplasmanda ikişer puan kaybetmesiyle rahatlayan Bardırmaspor, önümüzdeki hafta gideceği Kırklarelispor deplasmanından da 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, Göztepespor maçının ardından Gümüşhanespor müsabakasını da kazanarak PTT 1. Lig hedefine emin adımlarla yürüdüklerini belirterek, "Takım ve teknik heyet olarak geçen yıl yarım bıraktığımız işimizi bu yıl tamamlamak istiyoruz" dedi.

Rakipleri puan kaybederken haftayı 3 puanla kapatmalarının sevindirici olduğunu vurgulayan Çapanoğlu, "Oyuncularımı ve maç boyunca bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizleri desteklemeye devam etsinler" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Göztepe'de sürpriz ayrılık
Yükleniyor lütfen bekleyiniz