Futbol

Banvit'ten Bandırmaspor'a moral ziyareti

02 Mayıs 2019 Perşembe 17:28 - Son Güncelleme 02 Mayıs 2019 Perşembe 17:34

Ligde kalma mücadelesi veren TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor'a Fethiyespor maçı öncesi Banvit Basketbol Kulübünden moral desteği geldi.

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç ve kulüp yöneticileri Bandırmaspor tesislerini ziyaret ederek karşılaşma öncesi futbolculara tatlı ikram etti.

Bandırmaspor Başkanı Göksel Karlahan, kulüp yöneticileri, teknik kadroyla bir araya gelen Özkan Kılıç ve beraberindekiler cumartesi günü yapılacak Fethiyespor karşılaması öncesi başarılar diledi.

Futbolcularla sohbet eden Kılıç, geçmişte Bandırmaspor'da forma giydiğini hatırlatarak, "İnşallah cumartesi günü Allah yüzünüze bakar ve başarılı olursunuz." dedi.

Basın Sözcüsü Kayhan İpek ise alınacak 3 puanın şampiyonluk değerinde olduğunu aktararak, "Fethiyespor maçına yönetim kurulu ve takım olarak ciddi şekilde hazırlandık. Ligde kalacağımıza da inanıyoruz. Bu duruma ekonomik kriz nedeniyle geldik. Bu hafta alacağımız 3 puanla şampiyon olmuş kadar büyük bir başarı olacaktır. Bu hafta inşallah stadımız da kapalı gişe olacak." diye konuştu.

Bandırmaspor Başkanı Göksel Karlahan ise Bandırma halkını takıma destek olmaya davet ederek, şunları kaydetti:

"Zor bir sezonun sonuna geldik. Kardeş kulüp olduğumuz Fethiyespor ile böyle bir duruma düşmeyi düşünmezdik. Konya'daki maçtan olumsuz bir sonuç geldiğinde ikimizden biri düşecek. Bizim sitemimiz Bandırma'nın duyarsızlığına. Hiçbir yerden telefonla aranıp maddi manevi destek gelmedi. Şu an ortalıkta kimse yok. Ters bir sonuçta günah keçisi yine cefa çekenler oluyor. Bandırmaspor herkesin takımı. Son maçımızda herkesi bizlere destek olmaya çağırıyoruz." dedi.

Kaynak:AA

Sıradaki Haber
Keçiörengücü şampiyonluğa yakın
Yükleniyor lütfen bekleyiniz