Futbol

Batuhan Karadeniz krizi

16 Aralık 2019 Pazartesi 09:09 - Son Güncelleme 16 Aralık 2019 Pazartesi 09:23

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bandırmaspor’da Batuhan Karadeniz krizi yaşanıyor. Kulüp basın sözcüsü Namık Havutça’nın açıklamalarına Batuhan Karadeniz Instagram hesabı üzerinden yanıt verdi.

Etimesgut Belediyespor maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Bandırmaspor Basın Sözcüsü Namık Havutça, "Önemli Etimesgut maçımız öncesinde ilk 11’de ismini görmeyen profesyonel futbolcumuz Batuhan Karadeniz 18 kişilik maç kadrosunda olmak istemediğini belirterek 14 Aralık 2019 tarihinde kamptan ayrılmıştır. Ayrıca aynı gece de Kulüp Başkanımız Göksel Karlahan’ı arayarak kendi isteği ile Bandırmaspor’dan ayrılmak istediğini de belirtmiştir" demişti.

İşte Batuhan Karadeniz'in yaptığı açıklama:

''Sevgili Bandırmaspor taraftarı ve Bandırmaspor halkı, geçen sezondan bu yana Bandırmaspor için vermiş olduğum emeklere karşılık siz sevgili taraftarlar nezdinde yanlış anlaşılmamak adına bu açıklamayı yapma gereği duyuyorum. Severek oynadığım bu takımda her maç verdiğim mücadelenin gerçek olduğunu, Bandırmasporumuzu şampiyonluğa taşımamızın tek amacımız olduğunu bilmenizi isterim. Ve bu amaç uğrunda üzerime düşen takım kampları, antrenmanlar, maçlar, takım yemekleri ve organizasyonlarına kadar bütün sorumluluklarımı eksiksiz yerine getirmiş bulunmaktayım. Ancak oynanacak olan bu devre arası son maçta dün gece sevgili hocamızın ''senin kafan burada değil ,o yüzden seni kadroya almadım'' açıklamasıyla beraber 11’e alınmadığımı öğrendim. Benim kafam da, vücudumda ruhumda sadece ve sadece şampiyonluğu için mücadele verdiğim bu takımdadır. Sezon başından beri takım arkadaşlarımız, taraftarlar gerekse yönetim ve teknik ekip olarak odaklandığımız tek şey Bandırmaspor'u bir üst lige tasımaktır. Ancak bugün maçtan sonra tarafıma gönderilen yazıda öğreniyorum ki hocamız Serdar Bozkurt yönetime verdiği bilgide benim kendi rızamla on sekizlik kadroda olmak istemediğimi söylemiştir. Mantık çerçevesinde söylenen bu söze bakıldığı zaman son maçta da oynayarak istatistiğimi daha da ileriye taşımak varken oynamak istemediğimi söylemek oldukça amatörce olurdu. Herkes sunu bilmelidir ki şahıslar gelip geçicidir aslolan ve baki olan Bandırmaspor ve Bandırmaspor'un başarısıdır. Sevgili hocamızın kararına saygı duyuyor ve bundan sonraki şampiyonluk yolunda kendisi, ekibi, takım arkadaşlarım ve siz değerli Bandırmaspor taraftarına başarılar diliyorum.''

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Maç öncesi verilen prim galibiyeti getirdi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz